Leaf Campervans overgenomen door Broekhuis

Leaf Campervans overgenomen door Broekhuis

Leaf Campervans overgenomen door Broekhuis

Broekhuis, een van de grotere Nederlandse autodealerorganisaties, heeft een tijdje geleden met de overname van de Gelderse Caravan Centrale een eerste stap in de wereld van de recreatievoertuigen gezet.

Nu volgt een volgende stap. Broekhuis heeft met ingang van 1 juni namelijk de activiteiten van Leaf Campervans in Baarn overgenomen. Daarnaast organiseert Broekhuis op 2 juli een Camperfair.

Leaf Campervans

Leaf Campervans Leaf Campervans is gespecialiseerd in de ombouw van bedrijfswagens tot buscampers op basis van de specifieke wensen van de klant. Het bedrijf heeft Leaf Hybrid, Leaf 2 en Leaf 4 in het programma. De Leaf Hybrid wordt door Leaf Campervans op basis van de Ford Transit Custom Plug-in Hybrid gebouwd. De andere twee modellen hebben de Mercedes-Benz Sprinter of MAN TGE/ Volkswagen Crafter als basis.

Waardevolle aanvulling

De overname van Leaf Campervans vormt voor Broekhuis een waardevolle aanvulling op de huidige camperactiviteiten activiteiten van de Gelderse Camper Centrale (dealer van de merken Hymer en Burstner). Het familiebedrijf Broekhuis is met 67 dealervestigingen, 19 automerken, een leasemaatschappij en 15 autoschadeherstelbedrijven actief in de Nederlandse automobielbranche. Tevens is het bedrijf actief in campers, fietsen, verzekeren, financieren, autoverhuur, motoren en bedrijfswageninrichting.

Broekhuis Camperfair

Nu de zomer weer voor de deur staat organiseert op 2 juli 2022 Broekhuis een CamperFair. Tijdens dit evenement kunnen zij alles vinden wat zij voor hun camper en campervakantie nodig hebben. Zij kunnen op de Broekhuis Camperfair kennismaken met de nieuwste campermodellen van Hymer en Bürstner alsmede de nieuwste campergadgets en accessoires. Naast campers van de Gelders Camper Centrale zijn er veel partners aanwezig op de CamperFair. Zo zijn daar onder meer de volgende organisaties aanwezig: ACSI, NKC, Thule, Zero Steps, De Vrijbuiter, BR-systems, Bear Lock, Roordink rijopleidingen, Super B, Ekowax, HPC Hydraulics, Campenaer, Prins Watersport en Weber.

De Broekhuis CamperFair wordt georganiseerd op het landgoed van de Broekhuis Holding, dat is gelegen aan de Vanenburgallee 3, 3882 RH in Putten. Alle camperliefhebbers zijn daar van harte welkom op 2 juli 2022 van 10.00 tot 16.00 uur. Uiteraard zorgt de organisatie voor een hapje en een drankje.

Like dit artikel
Tweet dit artikel