Tweede Paasdag 2012 geopend

kampeerzaken.nlOp Tweede Paasdag zijn ook dit jaar weer veel kampeerbedrijven geopend. En dat is niet alleen een goede gelegenheid om u te oriënteren op een andere caravan, camper of vouwwagen maar ook om, nu het kampeerseizoen weer begint, de laatste kampeerspulletjes aan te schaffen.

 

Bovendien hebben veel bedrijven natuurlijk de nodige acties en kortingen (o.a. in het kader van de BOVAG Occasion Dagen) en is er bij veel bedrijven ook voor de kinderen het nodige te beleven.


 

Een actueel overzicht, in volgorde van binnenkomst:

 

 

 • DD Caravans & Campers, Delft
  Bij Duijndam Delft zijn op 2e Paasdag de kampeerwinkel en showroom geopend van 11  tot 17 uur. U kunt tijdens deze dag profiteren van speciale paasaanbiedingen.
   
 • Cyriel Rekreatie, Den Bosch
  Cyriel Rekreatie houdt een paasshow, en is 2e Paasdag open van 09.00 tot 16.30 uur.
   
 • Bravo Vouwwagenwereld, Ommen
  Op 2e Paasdag is er van 11 tot 17 uur een vouwwagenshow bij Bravo Vouwwagenwereld in Ommen, met o.a. de nieuwe Smitveld modellen, de Camp-let Adventure, Zambezi Black, Zambezi White, Tent&Trailer Livingstone, Combi-Camp met IQ doek, Combi-Camp Limited Edition en ook de Camp-let Classic een gezellig terras en kinderbioscoop.
   
 • De Wit Camping Sport, Schijndel
  De Wit Camping Sport is op 2de Paasdag open van 10 tot 17 uur, en zijn er die dag verschillende buiten- en binnenactiviteiten met o.a. live muziek, een gezellig buitenterras, een ballonnenclown Pinkie, Weber BBQ demo, promotieteams van Jack Wolfskin en ACSI en is er een tenten- en vouwwagenshow.
   
 • Vacanza, Haaksbergen
  Ook Vacanza in Haaksbergen is op 2e Paasdag geopend, van 11 tot 16 uur, en houdt dan een gezellige Paasshow.
   
 • Camperville, Dordrecht
  Er is ook een Paasshow bij CamperVille, dat op 2e Paasdag is geopend van 11 t/m 17 uur.
   
 • Caravancentrum Waterland, Purmerend
  Ook een Paasshow bij Caravancentrum Waterland, dat op 2e Paasdag is geopend van 10 tot 17 uur.
   
 • Klein Caravans, Nieuwerkerk a/d IJssel
  In Nieuwekerk a/d IJssel viert Klein Caravans de opening van de nieuwe kampeershop op de geheel verbouwde bovenverdieping. Op 7 en 9 april (2e paasdag) is er daarom een feestelijke opening met aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Openingstijden: 7 april van 10 tot 16 uur en 9 april van 11 tot 16 uur.
   
 • Ridderbeks, Echt
  Ridderbeks Campers, Caravans en Vouwwagens houdt een sprankelende en actievolle Paasshow op 2e Paasdag van 10 tot 17 uur.Speciaal die dag: zijn er o.a. een springkussen voor de kids, vouwwagendemonstraties, demo van het E&P levelsysteem, demonstratie van de Cobb barbecue met proeverij en is ook Defadreams aanwezig voor uitleg van oplegmatrassen.
   
 • Linberg, Hulten en Molenschot
  Op 2e Paasdag zijn beide vestigingen van Linberg geopend van 10:00 tot 17:00 uur met diverse acties. Het Caravan Centrum in Hulten biedt met Pasen scherp geprijsde occasions in het teken van de BOVAG Occasion Dagen. Naast deze occasions kunt u de nieuwste modellen Hobby en Knaus komen bekijken. De Caravan van het Jaar, de prachtige Hobby Premium, is maar liefst in 2 verschillende modellen te bekijken. Verder horen bij Pasen natuurlijk eieren…….. Linberg heeft daarom het nieuwe Knaus Schwalbennest Sunrise in de showroom staan, met een zeer zonnig exterieur. In Molenschot kunt u de nieuwste beachmode en casual kleding vinden om mee te flaneren op het strand.
   
 • Obelink, Winterswijk
  Kampeerwarenhuis Obelink is ook geopend op 2e Paasdag, met diverse demo’s en acties.
   
 • Cor Olie Recreatie, Bergschenhoek
  Op 2e Paasdag is Cor Olie Recreatie geopend van 10.00 – 17.00 uur. Deze dag zijn er veel speciale aanbiedingen en kunt uonder het genot van een hapje en een drankje alles bewonderen.
   
 • Caravan- en Kampeer Centrum Westland, ‘s-Gravenzande
  Er zijn bij Caravan- en Kampeercentrum Westland op 2e Paasdag, in het kader van de BOVAG Occasion Dagen (die duren van 2 t/m 14 april) diverse aanbiedingen, waaronder actieprijzen op vele caravans en korting zonder inruil. Het bedrijf is 2e Paasdag open van 12 tot 17 uur.
   
 • Walker, Deurne
  Op 2e Paasdag heeft u de gelegenheid om de Walker fabriekstoonzaal te bezoeken, van 11 tot 17 uur. In de fabriekstoonzaal van Walker staat bijna de gehele collectie Walker voortenten, alle Walker koepeltenten, campingstoelen en campingkasten. Ook de voortenten waarmee Walker op dit moment een aktie mee heeft van 30% korting staan opgesteld.
   
 • Bruggink Caravans & Campers, Almelo en Borculo
  Op 2e Paasdag zijn beide vestigingen van Bruggink Caravans & Campers geopend. Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom om bijvoorbeeld uw accessoires aan te vullen. Ook staan er natuurlijk een flink aantal campers en caravans, zowel nieuw als occasion, te glimmen. Ook de rest van deze week, 9 t/m 14 april, zullen beide vestigingen nog in de paassfeer gehuld zijn. Verder is er Voorjaars Sale in de shop van Bruggink Borculo: Mepal servies, de laatste voorraad in diverse kleuren en motieven: 25% korting, selfinflating matrasjes van Nomad: 50% korting, de laatste rugzakken: 50% korting, alle tafels en stoelen: 30% korting. De korting geldt uiteraard niet op de nieuwe collectie.
   
 • Stijkel Campers, Harderwijk
  Op 2e Paasdag is er een campershow bij Stijkel Campers. Ook de Dakar vrachtwagen van Smink zal daarbij aanwezig zijn.
   
 • Tielen Campers, America
  Op 2e Paasdag is ook Tielen Campers geopend, en wel van 10 tot 17 uur. Zoals altijd is er een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte campers op voorraad, tot en met 9 april (2e Paasdag) kunt u profiteren van leuke aanbiedingen op zowel de campers als accessoires.
   
 • Heidijk Rekreatie, Beneden-Leeuwen
  De speciaist in Scandinavische caravans, Heidijk Rekreatie, is op 2e Paasdag open van 11 uur tot 16 uur. Voor elke klant een is er leuke attentie: koffie met een paasei.
   
 • De Vossenhoek Caravan & Recreatie, Nispen
  De Vossenhoek is 2e paasdag geopend van 11 tot 17 uur, en staat natuurlijk in het teken van de Bovag Occasion Dagen. Ook de collega’s van de samenwerkende bedrijven V&S in de Zegge en Mobile Rent in Nispen zijn dan geopend.
   
 • Schippercaravans & campers, Echt
  Op zaterdag 7 april en 2e Paasdag 9 april is er van 11 t/m 17 uur een Paasshow bij Schippercaravans & campers. Bij aankoop van een gebruikte caravan ontvangt u een gratis kampeerpakket of zakluifel of fietsenrek en hoeft u geen afleverkosten te betalen en 3 maanden garantie, dit geldt alleen zonder inruil. Bij bestelling van een nieuwe TEC Weltbummler een gratis elektrische fiets, dit geldt alleen zonder inruil, wel een inruiler dan ontvangt u meer voor uw inruilcaravan terug. Ook is er een uitverkoop van de TEC 2011 en 2012 showroommodellen.
   
 • Karsten Travelstore, Zwaag
  Iedere klant van Karsten Travelstore ontvangt bij besteding vanaf € 100,- op 2e Paasdag 10% korting op het totale aanschafbedrag én een gratis klantenkaart (geldig t/m december 2012) die ook na Pasen recht geeft op 10% korting op het hele assortiment van Karsten Travelstore. Karsten is 2e Paasdag geopend van 9 tot 17 uur.
   
 • CampoLife, Heinenoord
  Bij CampoLife schijnt dit weekend het zonnetje volop tijdens het Paasweekend op 7 & 9 april. U kunt niet alleen alle nieuwe Jamet Vouwwagens en de uitgebreide kampeertentenafdeling bekijken, er zijn ook zonnige aanbiedingen in de shop en een springkussen (bij goed weer) voor de kids.
   
 • Vouwwagencentrum Noordbergum, Noordbergum
  Tijdens het Paasweekend is er bij Vouwwagencentrum Noordbergum een grote kortingsactie op diverse nieuwe vouwwagens. Verder staan er extra veel gebruikte vouwwagens opgesteld tijdens dit weekend. Op Goede Vrijdag open van 08.00 tot 17.30, zaterdag van 9 tot 16 uur en Tweede Paasdag van 10 tot 17 uur.
   
 • Swart Campers, Wijckel
  Swart Campers, dealer van PLA Campers, houdt op beide paasdagen een Paasshow. De openingstijden op zowel Eerste als Tweede Paasdag zijn van 11 tot 17 uur.
   
 • Vouwwagenspecialist, Boxtel
  De Vouwwagenspecialist  is op zaterdag 8 april geopend van 10 tot 16 uur en op 2e Paasdag van 10 tot 17 uur. Speciaal voor deze dagen is er een extra scherpe actie op nieuwe vouwwagens. U krijgt bij inruil 1.000 euro extra op de inruilprijs van de ANWB/BOVAG koerslijst. Naast deze actie kunnen er ook diverse vouwwagens worden gedemonstreerd zodat u het opzetgemak zelf kunt ervaren.
   
 • Meerbeek Caravans & Campers, Doetichem
  Een Paasshow bij Meerbeek Caravans & Campers te Doetinchem met kortingen op diverse modellen Burstner, TEC, LMC, Sprite & Swift Caravans & Campers. Wie tijdens deze actiedagen een nieuwe camper van Bürstner, LMC of TEC koopt, krijgt er gratis een elektrische fiets bij, ter waarde van € 1.895. Het bedrijf is op Goede Vrijdag 6 april & zaterdag 7 geopend van 10 tot 17 uur en op Tweede Paasdag van 11 tot 16 uur.
   
 • Vakantie & Sport, Zegge
  Er is op 2e Paasdag een Paasshow bij Vakantie & Sport waarvoor een ieder wordt uitgenodigd, van 11 tot 17 uur.
   
 • De Vrijbuiter, Roden, Gouda, Roermond
  Ook de vestigingen van de Vrijbuiter zijn op 2e Paasdag geopend, bezoekers zijn welkom van 10 tot 18 uur.
   
 • Holtkamp-West Recreatie, Nieuwegein
  Op Tweede Paasdag, maandag 9 april is Holtkamp-West Recreatie geopend van 11 tot 16 uur en kunt u in alle rust kijken naar een selectie nieuwe campers van de merken Rapido en Adria. Wie op korte termijn al met een nieuwe camper op vakantie wil kan desgewenst gebruik maken van de scherpe aanbiedingen op de showroomcampers en -caravans van Holtkamp-West.
   
 • Makkum Caravancentrum, Makkum
  Op 2e Paasdag houdt Caravancentrum Makkum wederom onze gezellige Paasshow van 11.00-17.00 uur. Paasprimeur is de splinternieuwe Sprite Alpine Sport die vanaf dan in de showroom staat te pronken! Een ieder is hartelijk welkom om een kijkje te komen nemen.
   
 • Van Duinkerken Camping&Sportsmall, Amersfoort
  U kunt in een gezellige paassfeer de nieuwe modellen van de merken Kabe, Fendt, LMC en Hobby bewonderen bij Van Duinkerken Camping&Sportsmall. Om u alvast in een vakantiesfeer te brengen zijn er leuke, inspirerende produktpresentaties, kinderanimatie en verrassende aanbiedingen. Openingstijden: Goede Vrijdag geopend tot 18 uur, zaterdag 7 april 9 tot 17 uur,
  2e Paasdag open van 10 tot 17 uur.

 

NB: Nog niet alle aanmeldingen zijn verwerkt, en er komen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen, deze pagina wordt derhalve nog regelmatig bijgewerkt

Like dit artikel
Tweet dit artikel