Tenttrailers van Aart Kok ondergaan facelift

kampeerzaken.nlDe succesvolle tenttrailers Tundra en Kariba uit het programma van Aart Kok worden vooral gekocht om de mooie belijning van de tenten. De dichte wagen, voorheen in donkergroen met een grijs afdekzeil, wordt nu ook aangepast aan de stijl van de tenten.
De nieuwe afdekhoes, gemaakt van geweven polyester met een PVC coating aan beide zijden, heeft een khaki tint en past doormee prima bij de groene wagenbak. De afdekhoes heeft bovendien een toplaag met een extreme UV bestendigheid dat de tenttrailer beter en langer tegen zonlicht beschermt dan regulier materiaal.
 
Standaard voor 2009 modellen
Vanaf modeljaar 2009 worden alle Aart Kok tenttrailers (behalve de Zambezi) standaard met deze nieuwe afdekhoes geleverd, welke speciaal voor Aart Kok in Zuid Afrika wordt gefabriceerd. Voor bestaande wagens is de hoes los verkrijgbaar en kost dan € 195,-.
Aluminium disselbak
kampeerzaken.nlAls disselbak kan Aart Kok nu ook stoere aluminium kisten leveren uit het assortiment off road equipment. Deze lichtgewicht kisten, leverbaar in verschillende maten, zijn stof- en spatwaterdicht. Mits voorzien van goede sloten beschermen ze de spullen ook afdoende tegen grijpgrage handen.
De aluminium kisten, die leverbaar zijn vanaf € 190,- exclusief montage, zijn niet alleen een hele verbetering qua uiterlijk maar ook qua waterdichtheid ten opzichte van de huidige disselbakken van Tago zoals Aart Kok die gebruikt. Daarvan hebben wij afgelopen zomer zelf ondervonden dat deze door de ventilatieopeningen aan de achterzijde nogal wat water naar binnen krijgen. Tago heeft die lekkage bij de nieuwe modellen overigens nu hersteld.
Prijsstijging 2009 modellen
In verband met de gestegen prijzen van de grondstoffen zullen de 2009 modellen naar verwachting minimaal 5% in prijs gaan stijgen. Deze prijsstijging is uiteraard nog niet van toepassing op de nog aanwezige voorraad van 2008 modellen.
Meer info op www.aartkok.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel