Toilet opfrissen met Thetford

kampeerzaken.nlThetford introduceert de Toilet Fresh-Up Set, een set waarmee het bestaande toilet van een oudere caravan of camper weer in nieuwstaat kan worden teruggebracht.

Omdat menig toilet na een aantal jaren gebruik wel eens een opknapbeurt kan gebruiken heeft Thetford een eenvoudige en economische manier bedacht waarmee de nieuwe eigenaar van de gebruikte caravan of camper zelf het ingebouwde cassettetoilet kan vernieuwen.


 

De Thetford Fresh-Up set bestaat uit een toiletbril en -deksel en een afvaltank, plus gratis toiletvloeistoffen om het toilet geheel op te frissen. De set is te verkrijgen in 2 versies: een set is geschikt voor de Thetford cassettetoiletten C2,C3, C4, de andere is geschikt voor de C-200. Beiden worden geleverd met een handleiding die laat zien hoe (bij de C2, C3 en C4 versie) de afvaltank alsmede de toiletbril in een paar stappen kan worden vervangen.

De Fresh-Up set bevat bovendien 2 gratis toiletvloeistoffen om het toilet volledig te reinigen en op te frissen. De Badkamerreiniger reinigt de buitenkant van het toilet, zorgt voor een optimale hygiëne en geeft het toilet extra glans. De Cassettetankcleaner is specifiek voor de periodieke reiniging en verwijdert hardnekkige kalkaanslag die zich aan de binnenzijde van de afvaltank en op de bewegende delen kan vormen.

 

Het pakket, dat ook een brochure met handige tips over het gebruik en het belang van toiletvloeistoffen bevat, wordt aangeboden voor een speciale introductieprijs van € 99,- (adviesprijs) en is vanaf maart 2010 verkrijgbaar bij de meeste kampeerwinkels.

Like dit artikel
Tweet dit artikel