Uitbreiding Doréma is gereed

Doréma pand uitbreiding

De onlangs gerealiseerde uitbreiding van de fabriekshal van Doréma

DOETINCHEM – Ook Doréma, één van de weinige producenten van voortenten die Nederland nog kent, heeft te maken met stijgende verkoopcijfers. Dat betekent dat de productiecapaciteit moest worden vergroot.

Om dat mogelijk te maken, moest het pand worden uitgebreid. Hoewel de uitbreiding voor het grootste deel al een paar maanden operationeel was, is de uitbreiding onlangs pas helemaal gereed gekomen.

Unibouw uit Gemert bouwde voor Doréma een nieuwe bedrijfshal van maar liefst 1.700m². Ook werd een bestaande bedrijfshal voor een deel omgebouwd naar kantoorruimte. Hiermee is Doréma voorlopig weer klaar voor de toekomst. Naast voortenten, die onder de merknaam Doréma worden verkocht, heeft het bedrijf ook de campingmeubelen en -accessoires van Defa in het programma.

Daarnaast levert Doréma sinds kort ook vouwwagens, want in januari konden we op de Caravana kennismaken met de geheel vernieuwde Alpenkreuzer vouwwagens. Doréma had de merk- en modelrechten hiervan overgenomen nadat importeur Gerjak uit Harfsen failliet was gegaan. Ook de Teun vouwwagen van de gelijknamige inkoopcombinatie wordt door Doréma gebouwd en is voor een groot deel gebaseerd op één van de vernieuwde Alpenkreuzer vouwwagens.

Foto:  © Unibouw

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel