Met de vouwwagen de sneeuw in

kampeerzaken.nlVan 26 tot en met 29 januari zullen 26 teams uit heel Europa, waaronder 4 teams uit Nederland, afreizen naar de Achensee in Oostenrijk om deel te nemen aan de vierde editie van Winter Challenge van Camp-let.

 

Deze 4 teams zijn van Erica Recreatie uit Zeist, De Vouwwagenspecialist uit Boxtel, Vouwwagencentrum Noordbergum en de BOVAG. De “challenge” is een absolute uitdaging, namelijk 4 dagen kamperen in de vrieskou.


 

Het idee is 5 jaar geleden ontstaan toen de directeur van de Deense vouwwagen fabrikant door een Deense dealer mee werd gevraagd om een paar dagen te gaan skiën in Italie. De uitdaging tijdens deze skitrip was toen om te verblijven in een Camp-let vouwwagen. De omstandigheden zijn tijdens de winter natuurlijk anders als tijdens de zomervakantie, wanneer de vouwwagen natuurlijk het meest gebruikt wordt. Goede voorbereidingen en de juiste hulpmiddelen om de koude omstandigheden te trotseren zijn hierbij uiterst belangrijk. Deze “challenge” is zeer goed bevallen en is daarmee de basis voor de jaarlijkse trips die zouden gaan volgen.

 

kampeerzaken.nlDe trip keer bereikt deze keer zijn hoogtepunt met maar 55 deelnemers uit heel Europa, allen dealers of importeurs van Camp-let vouwwagens. Kamperen in de Camp-let vouwwagen is hierbij een voorwaarde.

Camp-let vouwwagens worden al ruim 50 jaar geproduceerd in het Deense Gram en staan voor degelijkheid, compact, gemak met opzetten en de complete uitrusting. Van deze trip kunt u het reisverslag volgen via de Facebook pagina van Camp-let alsmede de facebook pagina’s van genoemde dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel