Weekend vol beurzen voor kampeerliefhebbers

BeursZOETERMEER – In het weekend van 7 en 8 september staat de kampeerliefhebber een vol schema te wachten. Niet alleen wordt bij onze Oosterburen de grootste kampeerbeurs ter wereld gehouden, ook in Dordrecht en op de Veluwe vinden speciale happenings plaats.

De beurs Dordrecht Open belooft een introductieshow van nieuwe modellen campers en caravans en in Garderen staan caravans en tenten centraal.

In de Duitse stad Düsseldorf, op slechts 45 autominuten vanaf de grens bij Venlo, vindt nog tot en met 8 september de Caravan Salon 2013 plaats. Met zo’n 570 aanbieders op recreatiegebied en meer dan 1800 te bekijken voertuigen is deze beurs onovertroffen in compleetheid. Echt alle nieuwe modellen caravans, campers, tenten, vouwwagens en aanverwante zaken van 2014 komen hier samen op één beursvloer.

Dordrecht Open gaat zaterdag 7 september van start en duurt negen aaneengesloten dagen. Op deze ‘belangrijkste caravanshow in Nederland’ kom je de nieuwste caravans van Adria, Fendt en Hobby tegen en staan kampeerauto’s van Sun Living, Hobby en Adria opgesteld. De beurs belooft primeurs en noviteiten en biedt een totaalprogramma.

Camping De Hertshoorn op de Veluwe in het plaatsje Garderen is het decor van een speciaal nazomerfestival. Tenten van het merk De Waard en caravans van Kip zijn hier aanwezig met de nieuwste innovaties. Verder zijn er specialisten op het gebied van slaapcomfort aanwezig en zijn er aardige kortingen op de aanschaf van nieuwe tenten en showmodellen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel