Workshop televisie kijken in het buitenland

satelliet antenne voor tv ontvangst buitenland

Schotelantenne, bijna onontbeerlijk voor televisie kijken in het buitenland

RUCPHEN – Ook op de camping willen we wel eens televisie kijken. En dan bij voorkeur de vertrouwde Nederlandse zenders in plaats van de lokale zenders. Daar komt meestal het één en ander bij kijken, zoals een satellietantenne en -ontvanger.

Om kampeerders over deze materie te informeren wordt er op donderdag 19 juni door De Vossenhoek Caravan & Recreatie in het Noord-Brabantse Rucphen een workshop over televisie kijken in het buitenland georganiseerd. Tijdens deze gratis workshop leer je alle ins en outs over televisie kijken in het buitenland zodat je je favoriete televisieprogramma’s en sportwedstrijden nooit meer hoeft te missen.

Tijdens de workshop bij De Vossenhoek komen verschillende items aan bod:

  • Wat is satelliet?
  • Hoe werkt televisie kijken via de satelliet?
  • Wat heb ik ervoor nodig?
  • Wat gaat het me kosten?

Uiteraard wordt één en ander ook gedemonstreerd middels de aanwezige benodigde apparatuur en krijg je diverse praktische tips. De workshop wordt gehouden op donderdag 19 juni vanaf 19.30 uur in de kampeershop van de Vossenhoek in Ruchphen, waar je vanaf 19.00 u terecht kunt. Deelname is gratis, je dient je wel per e-mail aan te melden via het e-mailadres marketing@vossenhoek.nl met de vermelding of je met 1 of 2 personen komt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel