De 50e CMT Stuttgart wordt de grootste editie ooit

CMT Stuttgart 2018

De 50e CMT Stuttgart wordt de grootste editie ooit

STUTTGART – De komende editie van de CMT in Stuttgart is de 50e. In de 50 jaar van haar bestaan is de CMT uitgegroeid tot dé vakantiebeurs van Duitsland. Bovendien is de CMT ook één van de toeristische beurzen die ook een groot aanbod aan kampeermiddelen heeft.

De CMT biedt haar bezoekers daarmee een interessant aanbod, namelijk de combinatie tussen toerisme, camping en caravaning. Vooral kampeerders komen daarom graag naar de CMT, ze krijgen daar immers een totaalaanbod aan voor hen relevante informatie.

Dat geldt ook voor de komende editie van de CMT. De beurs groeide de afgelopen jaren sowieso behoorlijk, maar mede dankzij de gestegen interesse in kamperen en toerisme is de beurs nog veel verder in omvang gegroeid. Er wordt daarom ook een nieuwe hal in gebruik genomen. Inclusief de  zojuist afgebouwde Hal 10 van 15.000 m2 biedt de CMT 2018 de bezoekers een aanbod van meer dan 2000 exposanten uit meer dan 100 landen, die kunnen beschikken over een vloeroppervlakte van 120.000 m2.

In de nieuwe beurshal 10 zullen exposanten op het gebied van fietsen, wandelen, buitensport, golf, wellness en cruises hun reis-, producten en dienstenaanbod presenteren.

Meer informatie over de CMT kun je vinden op www.messe-stuttgart.de/cmt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel