Aart Kok Tundra ook zonder bermkeuken

kampeerzaken.nlAart Kok Adventure BV uit Heemstede is uiteraard deelnemer aan de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen in Spaarnwoude later deze maand. Aart Kok zal dan haar programma Combi-Camp vouwwagens, Aart Kok tenttrailers en Aart Kok tenten tonen.
De Tundra tenttrailer, welke Aart Kok vorig jaar introduceerde, is nu ook leverbaar zonder mobiele bermkeuken.

 Sinds de introductie van de Tundra vorig jaar op de ANWB Kampeer- en Vakantiedagen (toen nog in Almere) zijn er al veel gezinnen ‘uit hun tent gelokt’ door deze tunneltent op wielen. Juist omdat het om tentkampeerders gaat, was er vraag naar een model zonder bermkeuken. Die kookspullen hebben ze immers meestal al. De nieuwe versie zonder keuken kost € 6495,-. Met mobiele bermkeuken kost de Tundra € 6995,-.
Aanritsbare noviteiten.
Omdat het niet altijd alleen maar mooi weer is, kun je de voortent met twee nieuwe accessoires uitbreiden. Zo is daar een set zijschermen voor de voorluifel, waarmee je de leefruimte aanzienlijk kunt vergroten. Boven de zijdeuren kan aan beide zijden een kleine tarpvormige ‘wing’ luifel worden geritst die inregenen voorkomt. De prijs van een set zijschermen is € 295,-, die van de Wing deurluifel € 95,-. Ook leverbaar op bestaande Tundra’s.
Meer info op www.aartkok.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel