Adria presenteert Altea4four op Caravan Salon Düsseldorf

Adria Altea4four

Adria Altea4four op weg naar Düsseldorf

NOVO MESTO – Adria bestaat in 2015 maar liefst 50 jaar. Dat wordt gevierd op de komende editie van de Caravan Salon in Düsseldorf Fair met de introductie van de Altea4four, het jubileummodel volgens Adria’s nieuwe ‘design your own caravan’ concept.

Zoals je op bijgaande foto kunt zien hebben we op de Duitse Autobahn al een Altea4four gespot die zo te zien onderweg was naar Düsseldorf. Het Sloveense merk laat met deze caravan weer een geheel nieuwe, eigen benadering op het gebied van caravans zien. Niet alleen de indeling is gedurfd, met leef- en slaapruimte op een opbouwlengte van slechts 3,60 meter, ook het exterieur valt op.

Adria Altea4fourIn de standaard kleuren onderscheidt het uiterlijk de nieuweling zich niet direct, maar als de koper zijn of haar creativiteit durft te laten spreken onderscheidt de Altea4four zich des te meer. Klanten kunnen voor de buitenzijde namelijk kiezen uit maar liefst 29 verschillende kleurencombinaties waarvan je hiernaast een sneak preview kunt zien. Van de rustige grijze en blauwe tinten in de standaard versie tot naar keuze zeer opvallende prints, alles is mogelijk. Uiteraard zijn er voor het interieur ook de nodige mogelijkheden om dit naar eigen smaak samen te stellen.

Met deze nieuwe benadering richt Adria zich op de jonge gezinnen. De Altea4four, die een combinatie vormt van een betaalbare, lichtgewicht caravan met een ‘jonge’ indeling en een fris, bijna uitdagend uiterlijk, lijkt ons in ieder geval een goede manier om dit voor elkaar te krijgen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel