Adria Matrix nu in vier indelingen

kampeerzaken.nlDe Adria Matrix werd afgelopen najaar geïntroduceerd als Adria’s antwoord op de succesvolle semi-integraal campers met hefbed van o.a. Bürstner.

 

De Matrix serie bestond aanvankelijk alleen uit de 680SP indeling, met een tweepersoons bed boven de garage en een hefbed boven de dinette. De langsbank kan worden omgebouwd tot een extra stoel zodat de Matrix 680 SP goed is voor 6 slaapplaatsen en 5 officieel goedgekeurde zitplaatsen.


 

kampeerzaken.nlEén van de voornaamste bijzonderheden van de Adria Matrix is de positie van het hefbed, dat de normale doorloop naar de buitendeur, de keuken en het toilet niet in de weg zit. Bovendien is het hefbed in verschillende hoogtes te plaatsen, zodat men desgewenst ook het beddengoed er op kan laten liggen.

 

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

 

 

Gezien het succes van de Matrix heeft onlangs nog een drietal indelingen aan de serie toegevoegd, waardoor deze nu uit vier modellen bestaat.:

 

 • kampeerzaken.nlMatrix 650SK
  Stapelbed achterin en een hefbed boven de dinette. Vijf goedgekeurde stoelen en zes slaapplaatsen.
   
 • Matrix 680SL
  Enkele bedden achterin (om te bouwen naar één kingsize bed) en een hefbed. Vier goedgekeurde stoelen en vier slaapplaatsen.
   
 • Matrix 680SP
  Tweepersoons bed achterin en een hefbed boven de dinette. Vijf goedgekeurde stoelen en zes slaapplaatsen.
   
 • Matrix 670SC
  Vrijstaand bed achterin en een hefbed. Vier goedgekeurde stoelen en vier slaapplaatsen.


 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

 

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel