Audio Design navigatie- en infotainment apparaten voor campers

Audio Design ESX Navi navigatie- en infotainment apparaten

Audio Design navigatie- en infotainment apparaten voor campers

ZOETERMEER – Het Duitse Audio Design liet op de Caravan Salon vier nieuwe navigatie- en infotainment apparaten zien, die voor veel camperaars bijzonder interessant kunnen zijn.

Ze zijn namelijk geschikt om naadloos in te kunnen bouwen in het dashboard van een groot aantal populaire bestelwagens. Bovendien zijn ze voorzien van specifieke campernavigatie.

Dankzij een specifiek 2-DIN inbouwraam en een passende CAN-BUS adapter kunnen de apparaten perfect worden ingebouwd en aangesloten. Zoals gezegd betreft het vier bijna identieke apparaten.

De VNC6310D is geschikt voor de Renault Master III, Opel Movano en de Nissan NV400 (allen vanaf 2010) terwijl de VNC6311D geschikt is voor de 7e generatie van de Ford Transit (V363, vanaf 2014). Ook de Iveco Daily is niet vergeten, daarvoor is de VNC6312D geschikt. Uiteraard heeft Audio Design ook een passend apparaat voor de Fiat Ducato III en IV, Citroën Jumper II en III alsmede de Peugeot Boxer II en III ontwikkeld, dat betreft de VNC6315D.

Alle apparaten zijn voorzien van de iGo camper & truck navigatiesoftware. Hiermee kunnen de gegevens van het voertuig worden ingevoerd, waarna de software daar rekening mee houdt met het plannen van de route. Ook biedt het systeem de mogelijkheid om POI data met bijvoorbeeld campings en camperplaatsen te importeren. De iGo software bevat kaarten van 46 landen. Met twee USB-poorten, een DVD-speler, E-Link smartphone mirroring functie, Bluetooth, DAB+ ontvanger en een aansluiting voor een achteruitrijcamera bieden de apparaten volop mogelijkheden voor iedere camperaar. Meer informatie is te vinden op de website van de ESX navigatieapparatuur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel