BOVAG start eigen Pechhulp organisatie

kampeerzaken.nlDe BOVAG introduceert de BOVAG Pechhulp, waarbij het netwerk van de ruim zesduizend BOVAG-autobedrijven garant staat voor vakkundige hulp bij pech onderweg of in de eigen woonplaats. De BOVAG Pechhulp wordt aangeboden tegen een all-in prijs, inclusief Europa-dekking en vervangend vervoer, van € 49,95 per jaar.
Eigenlijk is het ook niet meer dan logisch dat BOVAG deze dienst aanbiedt, er is immers al een netwerk van dik zesduizend BOVAG-autobedrijven, die over alle mogelijkheden beschikken om gestrande automobilisten deskundig weer op weg te helpen.
 
Het concept van de BOVAG Pechhulp is eigenlijk heel simpel: als een bestuurder strandt wordt in eerste instantie het eigen autobedrijf ingeschakeld. Kan die op dat moment de pechhulp niet verlenen, bijvoorbeeld omdat de gestrande automobilist zich aan de andere kant van het land bevindt, dan wordt een BOVAG-collega in de buurt ingeschakeld, waarbij transport naar de eigen garage mogelijk is. Bovendien kan worden teruggevallen op het professionele netwerk van Mondial Assistance.
kampeerzaken.nlDe pechhulp is de afgelopen jaren ontwikkeld, beproefd en verfijnd door de BOVAG-autobedrijven. Ruim 40.000 tevreden BOVAG-klanten maken er al gebruik van. De ervaringen, van zowel bedrijven als automobilisten zijn zeer positief. Klanten blijken de pechpas zeer op prijs te stellen en te zien als een logisch uitvloeisel van de service van het vertrouwde autobedrijf. De Pechservice wordt nu dus gekoppeld aan de BOVAG-naam.

De BOVAG-Pechhulp garandeert de pechhulp in heel Europa, ook in de eigen woonplaats, inclusief vervangend vervoer. De Pechhulp hangt aan het kenteken van een auto en voorwaarde voor deelname is dat de auto bij een BOVAG-bedrijf in onderhoud is.

BOVAG werkt inzake de Pechhulp nauw samen met Mondial Assistance, dat onder meer de verwerking van de pechmeldingen in Nederland en in het buitenland voor zijn rekening neemt. Mondial schakelt zoveel mogelijk de BOVAG-bedrijven in. Waar dat onverhoopt niet mogelijk is, wordt het pechgeval door een erkende berger geholpen of naar het dichtbijzijnde BOVAG-bedrijf gebracht.

Like dit artikel
Tweet dit artikel