Bürstner Belcanto model 2009 is geheel vernieuwd

kampeerzaken.nlBürstner presenteert voor modeljaar 2009 een geheel vernieuwde Belcanto serie. De nieuwe Bürstner Belcanto 20009 kwam tot stand in samenwerking met de Duitse designer Manfred Lang, die voor Bürstner en Hymer al eerder succesvolle ontwerpen heeft gemaakt.
De nieuwe Bürstner Belcanto is duidelijk herkenbaar aan de nieuw vormgegeven voor- en achtersteven, die worden geaccentueerd door de verticale kunststof panelen langs de zijkanten, waarin de verlichting en handgrepen netjes zijn geïntegreerd. De zijwanden van de nieuwe Belcanto zijn standaard uitgevoerd in hamerslag aluminium, doch zijn optioneel ook leverbaar in gladde beplating, in de kleuren wit, zilver of champagne.
 
kampeerzaken.nlOok het interieur van de Bürstner Belcanto is geheel nieuw, het meubilair is nu uitgevoerd in plataanhout fineer, dat in combinatie met de cremekleurige kastdeurtjes in de keuken warm doch niet te donker oogt. Kopers kunnen kiezen uit maar liefst 12 bekledingsvarianten, waaronder leder en de makkelijk te onderhouden Novalife bekleding.
Drie nieuwe indelingen completeren de nu totaal twaalf verschillende indelingen van de nieuwe Bürstner Belcanto serie:
• De nieuwe Belcanto 465 TS heeft een vast hoekbed achterin, en een in het midden geplaatste rondzit.
• De Belcanto 560 TK en de 650 TK (op tandem as) zijn de familiecaravans, met beiden in de lengte geplaatste stapelbedden. Bij de 560TK bevindt zich de natte cel naast de stapelbedden, bij de 650 TK een treinzit. Beide modellen hebben verder een centraal geplaatste rondzit met daar tegenover het keukenblok, en voorin de ouderslaapkamer met langsbed (560 TK) of een hoekbed (650 TK).
kampeerzaken.nlDe nieuwe Belcanto modellen staan in de loop van de zomer bij de Bürstner dealers. De adviesprijzen beginnen bij 17.200 euro. Meer info tzt op www.burstner.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel