Avonturiers voor Russische camperpilot gezocht

kampeerzaken.nlTiara Tours in Breda is een specialist in bijzondere vakanties. In verband met het organiseren van camperreizen door Rusland is men op zoek naar een aantal avonturiers voor een pilotreis. Veel camperliefhebbers zien het maken van verre trips als een soort van plezierige uitdaging. Een tocht naar de de Noordkaap voldeed tot nu toe behoorlijk aan de behoefte naar spanning, afstand en avontuur, maar er is volgens Tiara Tours een duidelijk groeiende behoefte aan méér.
 
Tiara wil aan deze behoefte voldoen door een campertrip naar de Noordkaap uit uit te breiden met de mogelijkheid om via Moermansk door de prachtige Russische landschappen van Karelia en St. Petersburg terug te reizen.
kampeerzaken.nlHet landschap van Karelië in Rusland is boeiend en biedt veel om te ontdekken tijdens zo’n avontuurlijke rondreis.
Tiara Tours heeft door haar grote expertise met de Trans Siberië Express een omvangrijk netwerk van hotels en agenten in Rusland opgebouwd. Voor de deze camperpilot is Tiara Tours op zoek naar een tien- tot twintigtal camperliefhebbers die deze reis als eerste willen gaan doen, uiteraard tegen een sterk gereduceerd tarief.

Iwan Snels, de echte Tiara-deskundige voor een reis als deze, is momenteel zelf met een auto onderweg van Amsterdam naar Beijing (zie www.cabriochallenge.nl). Hij is de tweede week van mei weer terug en zal zich dan verder met de voorbereidingen voor Rusland per camper bemoeien.
Belangstellenden kunnen zich intussen melden. Ook de andere medewerkers van Tiara Tours zijn voldoende op de hoogte om geïnteresseerden voor deze uitdagende trip in te schrijven. Zodra er voldoende deelnemers zijn ingeschreven zal er een informatie- en kennismakingsbijeenkomst worden georganiseerd.
Meer informatie op www.tiaratours.nl/camperreis.htm

Like dit artikel
Tweet dit artikel