Combi-Camp Flexi

kampeerzaken.nlDe Combi-Camp Flexi vouwwagen is ontwikkeld voor gezinnen die veel slaapplaatsen zoeken én ook veel mee willen nemen. De Flexi heeft standaard 6 slaapplaatsen en een bagageruimte van 1200 liter, die altijd toegankelijk is, ook als de tent opgevouwen is.

 

Voor kampeerders die ook wel eens behoefte aan een aanhanger hebben is het interessant dat de tentunit van de Flexi er gewoon af kan worden gehaald en er op die manier een bagagewagen voor het haardhout en andere zaken beschikbaar is. 


 

Hoewel de Flexi een geheel nieuwe toevoeging aan het assortiment van Combi-Campi is, is de tent qua design van de tent nog steeds overduidelijk een Combi-Camp. Zoals we van Combi-Camp gewend zijn is de Flexi, die overigens slechts 300 kg weegt, een All-in-One concept. Wel kunnen de modules naar believen worden toegevoegd of weggelaten:

 

  • Bagagetrailer
  • Tenttrailer
  • Transporter

De Flexi is sinds afgelopen zomer op de markt en is deze zomer al op diverse campings in Europa te zien geweest. Voor de luxer ingestelden die een vaste keuken willen, was de Flexi minder geschikt, want de Flexi beschikte niet over een uitgebreid keukenblok. Daar gaat nu verandering in komen, want voor de gemakskampeerder is er nu een Flexi met afneembare doorloopkeuken. Deze Flexi Comfort heeft bovendien ook bankkasten voor de bagage én de mogelijkheid van een loungebank. De wagenbak is uitgevoerd in Sendzimir plaatstaal in de kleur Havanna.

 

Beide Flexi’s zijn in een paar minuten op te zetten en in opgezette toestand amper van elkaar te onderscheiden. Ook de loungetent in het  bekende Combi-Camp design past op dit nieuwe plaform. De productie van de nieuwe Flexi Comfort is in februari van de productielijn, maar de wagen valt in oktober tegen een speciale introductieprijs worden besteld.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel