Cortina II deeltent van DWT Zelte

DWT Cortina II deeltent

Cortina II, robuuste en handige deeltent van DWT

ZOETERMEER – Het wordt winter. Gezien het warme weer is dat voorlopig alleen op papier, ook in de Allen moet de echte winter nog beginnen. Niettemin is er in deze tijd van het jaar altijd wat meer vraag naar deeltenten.

Logisch, deeltenten zijn bij uitstek geschikt om tijdens het winterkamperen te gebruiken. Dat geldt ook voor de Cortina II van DWT, die een tijdje geleden op de markt kwam.

Tijdens het winterkamperen wordt de voortent niet gebruikt om in te zitten, al zou dat met de huidige temperaturen zeker niet onmogelijk zijn, maar uitsluitend als bergruimte en warmtesluis gebruikt. Handig om je spulletjes zoals schoenen en wintersportspullen in op te bergen en om te voorkomen dat de warmte in de caravan bij het openen van de deur meteen verloren gaat.

Een deeltent wordt anders gebouwd dan een voortent. Het dak loopt steiler af en wordt beter ondersteund. Het dak is daardoor beter bestand tegen het gewicht van een sneeuwdek, dat er bovendien makkelijk vanaf kan schuiven.

De Cortina II is ook zo’n deeltent, die dankzij de toepassing van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen alsmede een verzinkt frame ook geschikt is om als seizoenstent te gebruiken. Beide zijwanden zijn voordien van een deur en de voorwand kan helemaal worden open geritst zodat er een compacte luifel overblijft.. Door de verticaal lopende zijwanden is de oppervlakte van de tent optimaal te benutten. De flexibele afspanpunten zorgen voor voldoende steun tijdens harde wind en storm. De tent is leverbaar in 6 verschillende afmetingen en is geschikt voor caravans met een maximale hoogte van de dakrand van 2,5 m. Er is keus tussen een blauwe en grijze versie.

Meer informatie over de Cortina II  deeltent is te vinden op de website van DWT.

Like dit artikel
Tweet dit artikel