De Waard Winterbeleving

De Waard Winterbeleving 2016

De Waard Winterbeleving 2016 vindt plaats in Borger

BORGER – Er is nog geen enkele sprake van daadwerkelijk winterweer maar dat is voor fervente kampeerders hooguit reden om ook nu nog te gaan kamperen. 

Ook een groot aantal leden van het De Waard forum zijn niet bang voor de kou. Zij organiseren namelijk alweer voor de vierde keer de ‘De Waard Winterbeleving’. Dat betekent: samen winterkamperen in een De Waard tent.

De editie van 2016 wordt gehouden in het laatste weekend van januari. De kans op écht winters weer is dan een stuk groter zodat er een wezenlijke kans is dat het daadwerkelijke een winterse belevenis is voor de deelnemende kampeerders. Kamperen in de winter is eigenlijk iets dat iedere kampeerder een keer mee moet hebben gemaakt. Het kamperen in een tent maakt de ervaring alleen nog maar mooier en intenser.

Natuurkampeerterrein Borger

De eerste drie edities van de ‘De Waard Winterbeleving’ werden gehouden op Camping De Hertshoorn, waar wel vaker evenementen rond De Waard worden georganiseerd. Dat beviel op zich prima en de kampeerders waren er ook dit jaar van harte welkom, om organisatorische redenen was het helaas noodzakelijk om naar een andere locatie uit te kijken. Die werd gevonden in de vorm van Natuurkampeerterrein Borger van Staatsbosbeheer. Daar wordt komende maand, op 29, 30 en 31 januari 2016, ‘De Waard Winterbeleving 2016’.

Praktische informatie

Het evenement is voor iedereen die mee wil. Zowel de leden van het De Waard forum als niet-leden kunnen zich aanmelden. De enige voorwaarde is dat je kampeert De Waard-tent. De prijs per volwassene voor verblijf van 29 t/m 31 januari bedraagt € 22.50
, voor een kind kost het € 17.50
. Eventueel kan er ook stroom worden geregeld, dit kost per kampeermiddel € 10,- voor het gehele weekend. Eventueel kan er ook voor eten worden gezorgd, een “eet met de pot mee” arrangement kost € 30,- per volwassenen en € 15,- per kind.

Meer informatie en een aanmeldformulier vind je op het De Waard forum.

Like dit artikel
Tweet dit artikel