Caravana 2016 is al bijna volgeboekt

Caravana Leeuwarden kampeerbeurs

Caravana 2016: nog maar enkele plekken beschikbaar

LEEUWARDEN – Het gaat weer een stuk beter met de kampeerbranche. Dat is niet alleen te merken aan de almaar stijgende verkoopcijfers van nieuwe caravans en campers, maar ook aan de boekingen van standruimte op de kampeerbeurzen. 

Zo was het kampeergedeelte van de CMT in Stuttgart al heel snel bijna volgeboekt, ook de Caravana is nu al zo goed als volgeboekt.

Er zijn bij de stands met caravan- en camperdealers en bij de campings nog enkele plekken beschikbaar maar wie met een vouwwagen of tenttrailer nog een plekje zoekt is te laat, daar is de Caravan in Leeuwarden tot de laatste vierkante centimeter volgeboekt.

Primeurs

Femke Beekink, organisator van Caravana 2016: “Elk jaar mogen wij onze bezoekers de prachtigste primeurs en noviteiten laten zien. We vinden het belangrijk dat Caravana zowel herkenning als verrassing biedt en nooit stilstaat. Dat onze exposanten Caravana uitkiezen om hun innovaties te presenteren, zegt iets over de populariteit van onze kampeerbeurs. Daar zijn we trots op. “

Caravana

De grootste en meest bezochte vakantiebeurs van Nederland wordt gehouden van 21 t/m 26 januari 2016 in het WTC Expo in Leeuwarden. Met ruim 40.000 m2 aan expositieruimte biedt Caravana een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, vakantietrends en kampeeraccessoires.

Campings

Maar ook iedereen die op zoek is naar een nieuwe vakantiebestemming, is bij Caravana aan het juiste adres. Nergens anders in Europa komen zo veel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om bezoekers de sfeer van het kamperen te laten proeven en de mooiste plekken van Europa te laten zien.

Thema voor 2016: ‘Droom verder’

Onder het thema ‘Droom verder’ stimuleert de Caravana 2016 zijn bezoekers om weg te dromen bij alles wat de grootste kampeerbeurs van Nederland te bieden heeft. Zo is er het Droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen om bij weg te dromen. De Droomvlucht is een route die de bezoeker langs alle grote publiekstrekkers brengt.

Dit jaar drie wedstrijden

In het kader van drie verschillende wedstrijden is er veel innovatie te zien op de Caravana 2016. Het gaat hierbij om de ontwerpwedstrijd voor studenten ‘Het kampeermiddel van de toekomst’, de Caravan en Camper van het Jaar op initiatief van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen en de NKC kampeerauto van het jaar verkiezing.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel