Dethleffs Golf Cup

kampeerzaken.nlVrijdag 18 februari 2005 wordt een historische dag in de Nederlandse golfsport én kampeerautowereld. Aan één van Nederlands meest bekende golfprofessionals Joost Hage wordt op deze dag de sleutel overhandigd van een splinternieuwe integrale en buitengewoon sportieve Dethleffs Golftouring camper. Dethleffs stelt de I 6571B ter beschikking aan Joost Hage om in den lande de Dethleffs Golfcup 2005 te gaan organiseren en presenteren. Joost Hage zal tevens hiermee door Europa zijn befaamde golftrickshows gaan presenteren en de golftouring camper zal hem naar de diverse golfresorts brengen om zijn wedstrijden te spelen.
 De golftouring camper I 6571 B is multifunctioneel en is inzetbaar tijdens een grote variëteit aan golfevenementen en bedrijfsdagen en voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. De golftouring camper beschikt over een conferentiegedeelte door het samenvoegen van de bestuurderscabine met het "woongedeelte" hetgeen zorgt voor een bijzonder royale ruimtebeleving, een luxe cateringblok, beeld- en geluidsapparatuur, een fittingcenter en wat allemaal nog meer! Het concept wordt volledig benut door de veelvuldige intelligente detailoplossingen. De golftouring camper is een schitterende verschijning; het exterieur voorzien van metallic kleur met de full-colour foto’s en logo’s van Joost Hage én de sponsoren maken het spectaculaire tafereel compleet. Een eyecatcher op de weg en op de golfbanen!
Dethleffs is toonaangevend in het bouwen van luxe kampeerauto’s en beschikt over jarenlange ervaring en topkwaliteit. Het is tevens met die reden dat Joost Hage graag tot samenwerking met Dethleffs overgaat. Joost is als ambassadeur van golfsport altijd op zoek naar de beste kwaliteit. In zijn sponsoren Ping, Tommy Hilfiger, Nike én nu Dethleffs heeft hij dat zeker gevonden.
Met deze sleuteloverdracht wordt het startsein gegeven voor de Dethleffs Golfcup.
Meer info:
Joost Hage Golfacademy & Events: http://www.joosthage.com
Dethleffs Nederland: http://www.dethleffs.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel