Dordrecht Open 2013 succesvol voor Adria Benelux

Adria1DORDRECHT – Adria Benelux B.V. heeft haar producten in de afgelopen week voor het eerst aan het grote publiek mogen presenteren.

Na de overname van het importeurschap van Sun Living en Adria in de voorbije zomer was dit de eerste keer dat de organisatie zich presenteerde aan het grote publiek. In de “Adria showroom” in Dordrecht organiseerde het bedrijf de caravan- en campershow “Dordrecht Open”.

Vele kampeerliefhebbers wisten de showroom te vinden en genoten van een mooie collectie Adria caravans en Adria en Sun Living campers. Ook de dealers van de beide merken waren veelvuldig aanwezig.

“Het was een spannende editie”, vertelt Natasja Borghuis van Adria Benelux. “Weet de Nederlandse kampeerder ons nog wel te vinden? Maar gelukkig liepen er op de eerste zaterdag al ruim voor de opening bezoekers in de showroom. Dit was zowel voor de dealers als voor onszelf zeer prettig om te constateren.”

Adria2Bezoekers

Uiteindelijk is het evenement afgesloten met iets minder bezoekers dan vorig jaar, maar met een positief verkoop resultaat. “Het succes van deze editie ligt in de samenwerking tussen ons als importeur en onze dealers”, aldus Borghuis. “Zonder hen hadden wij dit evenement niet zo goed kunnen neerzetten. Het positieve gevoel dat wij daaruit gekregen hebben en de mooie producten die we het Nederlandse publiek kunnen bieden, hebben geleid tot dit positieve resultaat. En het is nog niet gedaan. De eerste vervolgorders hebben we inmiddels al mogen noteren.”

De getoonde modellen worden op dit moment verplaatst naar de dealerbedrijven in Nederland en België. Het volgende grote evenement voor Adria Benelux is het Salon Mobicar in Brussel van 12 t/m 20 oktober. Daarna wachten nog het Adria Dealer Weekend in Nederland (25, 26 en 27 oktober) en de Open Deur Dagen in België (25 oktober t/m 2 november).

Adria4“Onze branche heeft het, net als vele andere, niet makkelijk. Maar het succes van Dordrecht Open stemt ons positief. Als nieuwe importeur hebben we zin in dit nieuwe jaar. En samen met onze dealers zijn wij er zeker van dat het een mooi jaar kan worden.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel