Eriba breidt uit met indelingen voor jonge gezinnen

Eriba Exciting/Nova Family

Nieuwe Eriba indelingen voor jonge gezinnen

Bad Waldsee – Eriba breidt het leveringsprogramma uit met 2 indelingen die helemaal op het caravannen met gezinnen met jonge kinderen zijn ontwikkeld.

Het betreft de Eriba Exciting 505 en de Nova 560 GL, die vorige maand werden geïntroduceerd op de CMT in Stuttgart. Eriba heeft de caravans ontwikkeld met de gedachte dat ze daadwerkelijk kindvriendelijk moesten zijn.

eriba-exciting-folder

Dat betekent vooral voldoende ruimte om te wonen en slapen, en natuurlijk ook voldoende bergruimte om alle bagage van het hele gezin kwijt te kunnen. Dat laatste is met name in de Eriba Nova GL geen enkel probleem, aangezien alle caravans uit die serie zijn voorzien van het innovatieve “raum+ systeem” waardoor de bergruimtes vrij zijn van leidingen en andere delen van de technische installatie.

Omdat ook eeriba-nova-folderen gezin op de centjes moet letten is er extra aandacht besteed aan de prijs/kwaliteitsverhouding. Om niet alleen qua indeling, maar ook qua look& feel bij de jonge gezinnen aan te sluiten, ogen de caravans in de Family uitvoering fris en modern. De caravans zijn uitgevoerd in frisse, hippe en trendy kleuren. De zijwanden zijn van gladde aluminiumplaat, gespoten in Carrara wit en voorzien van speciale decoratie.

eriba nova familyTot de omvangrijke standaard uitrusting behoren fraaie lichtmetalen velgen, AL-KO Big-Foot steunen en een afdekking op de dissel. De modellen hebben bovendien een vernieuwde interieurs, zoals de woonwereld “Lombardo Aquamarin”. De meubels zijn uitgevoerd in een lichte houtsoort, die mooi harmoniëert met de in Macao stof uitgevoerde bekleding van dezitgroep en de Tricolor-kastdeurtjes.

Like dit artikel
Tweet dit artikel