31e Kampeer en Informatie Dagen bij Erica Recreatie

kampeerzaken.nlAlweer voor de 31e keer organiseert Erica Recreatie in Zeist haar traditionele Kampeer en Informatie Dagen.

 

In het weekend van vrijdag 16 t/m zondag 18 maart 2012 is Erica Recreatie Zeist omgetoverd tot een waar kampeerparadijs waar het allerlaatste nieuws op het gebied van kamperen met zowel tent, vouwwagen als caravan wordt getoond.


 

Compleet aanbod
In Zeist treft men tijdens de Kampeer en Informatie Dagen een groot en compleet aanbod in het kampeercentrum met bijbehorende grote kampeersupermarkt en een outdoorshop.

 

Kampeersfeer
Het complete karakter van de Kampeer en Informatie Dagen wordt bevestigd door de aanwezigheid van zo’n 40 fabrikanten, leveranciers, kampeerbedrijven en toeristische organisaties, die met een eigen (informatie) stand op het festijn aanwezig zijn. Dit jaar in een geheel vernieuwd concept.

"De Kampeer en Informatie Dagen zijn ideaal om weer helemaal in de kampeersfeer te komen", aldus Erica Recreatie, en "De zon begint aan kracht te winnen, de eerste krokussen steken een kopje boven de grond en lammetjes springen dartelend door de wei. Kortom, de lente staat weer voor de deur. En waar beleef je die beter dan op de camping".

 

Er is op de Kampeer en Informatie Dagen ook het nodige voordeel te behalen in de vorm van aanbiedingen of aantrekkelijke kortingen. Elke bezoeker doet ook gratis mee aan de “TOMBOLA”, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

 

Openingstijden

De openingstijden van de 31e Kampeer Informatiedagen zijn vrijdag 16 t/m zondag 18 maart van 10.00 – 17.00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel