Europese campingbeurs bij Karsten

Campingbeurs Karsten

Campingeigenaren vertellen over huin camping

ZWAAG – Wie de informatie uit een campinggids niet voldoende vindt en het ook niet ziet zitten om door de vele brochures en websites te gaan zoeken, zou een bezoekje kunnen brengen aan de Europese Campingbeurs die in januari bij Karsten Travelstore in Zwaag wordt georganiseerd.

Daar is de gelegenheid om de mensen achter de brochures te ontmoeten en zo veel meer te weten te komen over die ene camping die op papier wel interessant leek, of om juist een leuke contact met de eigenaar van andere camping te leggen.

Daarbij maakt het niet uit of men op zoek is naar een gezellige familiecamping, een oase van rust of juist naar een uitvalsbasis voor een actieve vakanties. Op de Europese Campingbeurs zijn namelijk allerlei soorten campings uit heel Europa aanwezig, van bijzondere kampeeradresjes in de ongerepte natuur tot een bed & breakfast tussen de wijngaarden.

De eerste drie edities van de Europese Campingbeurs waren een groot succes, zowel de campinghouders als de  bezoekers bezoekers waren heel positief. Ook de vierde editie biedt de vakantiegangers weer veel variatie, informatie & inspiratie. Op zaterdag 17 januari 2014 wordt de 10.000 m² grote kampeer-en outdoorwinkel van Karsten daarom voor de vierde maal omgetoverd om tot sfeervolle vakantiebeurs.

Ruim veertig campings en andere accommodaties uit binnen- en buitenland zijn de bezoekers die dag behulpzaam bij hun zoektocht naar hun volgende kampeerbestemming. De campingeigenaren uit vele Europese landen staan persoonlijk voor klaar met tips, foto’s en antwoord op alle vragen. Ze vertellen alles wat men weten wil, zowel over de camping zelf als over de streek en de mogelijkheden in de regio. De toegang is gratis, hier is alvast wat informatie over de exposanten van de beurs.

Like dit artikel
Tweet dit artikel