Nomad fabrieksverkoop

Nomad fabrieksverkoop

Nomad fabrieksverkoop, juni 2018

Het Nederlandse outdoormerk Nomad houdt zo nu en dan een fabrieksverkoop, waarin overjarige modellen, restanten en samples worden aangeboden.

Deze fabrieksverkopen zijn meestal een flink succes, zodat er ook dit jaar weer van deze verkoopdagen worden gehouden. Dit jaar zijn ze op 29 en 30 juni, en ook nu weer bij het Nomad-pand in Zevenaar.

Deze Nomad fabrieksverkoop is, vlak voor de start van de zomervakantie, een mooie gelegenheid om voordelig wat kampeer- of outdoorspullen op de kop te tikken. Nomad verkoopt op die dag onder meer buitensportkleding, tassen, rugzakken, slaapzakken, slaapmatten en tenten. Wie naar de fabrieksverkoop komt en over flinke spieren en een dito uithoudingsvermogen meent te beschikken, kan ook meedoen aan de Nomad Slaapzakchallenge. De winnaar van deze wedstrijd ‘slaapzakhangen’ wint een Nomad Clay Backpack. Het Nederlands record staat overigens op 3.01 minuten. Kan jij het Nederlands record van 3.01 minuten verbeteren? Wij zijn benieuwd wie deze challenge aan gaat?

De Nomad fabrieksverkoop wordt gehouden in en bij het pand van Nomad aan de Edisonstraat 82 in Zevenaar. Op vrijdag 29 juni kun je er terecht van 14:00 tot 20:00 uur, op zaterdag 30 juni 10:00 tot 14:00 uur.

Like dit artikel
Tweet dit artikel