Facile-en-Route Campergids 2016 is verschenen

Facile-en-Route campergids Europa 2016

Facile-en-Route campergids Europa 2016

ZOETERMEER – Facile Media geeft ieder jaar een bijgewerkte editie van de bekende campergids van Europa uit. De editie van 2016 is inmiddels verschenen, dat is alweer de 18e editie van deze bekende gids.

De Facile-en-Route Campergids Europa 2016 is ook dit jaar weer uitgebreid, er zijn ruim 800 nieuwe camperplaatsen bijgekomen.

De gids bevat meer dan een overzicht met camperplaatsen, de gids vermeldt bijvoorbeeld ook de regelgeving over vrij overnachten in ieder land. Voorin de gids vind je een gebruikswijzer alsmede een groot aantal kaartjes in kleur met een aanduiding van de locaties van de te bespreken overnachtingsplaatsen in de diverse landen. Daarna is er per land en vervolgens per deelstaat, provincie of regio weer een korte inleiding met situatiekaartjes. Daarna worden de adressen besproken van de overnachtings- en serviceplaatsen, gevolgd door relevante toeristische informatie.Naast de vrije overnachtingsplaatsen en campervriendelijke campings vind je er dus ook adressen van de zogenaamde serviceplaatsen, dat zijn speciale plaatsen voor het lozen en tanken van water, alsmede GPS-coördinaten en interessante toeristische informatie. De campergids is geheel in kleur uitgevoerd en heeft meer dan 4000 foto’s.

Je kunt de campergids krijgen bij o.a. Camperreiswinkel.nl, ANWB, NKC, boekhandel en camper- en camperaccessoiresbedrijven in België en Nederland. Het ISBN nummer van de Campergids Europa 2016 is 978-90-76080-46-8, de verkoopprijs € 25,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel