Fendt caravans in 2009 helemaal in het nieuw

kampeerzaken.nlFendt gaat alle series (Saphir, Platin, Topas, Diamant en Diamant VIP) voor modeljaar 2009 helemaal vernieuwen. Zowel het design, inrichting als de uitrusting worden geheel herzien. Bovendien gaat Fendt haar kopers veel meer mogelijkheden bieden om de caravan aan de individuele behoeften af te stemmen en samen te stellen.
Zo staan er op de optielijst de Fendt Saphir, Platin en Topas bijvoorbeeld optionele chroomaccenten. Deze horen bij de duurdere Diamant en Diamant VIP overigens al de standaarduitrusting. De Fendt Bianco komt in 2009 overigens niet terug.
 

kampeerzaken.nlDoor het gebruik van nieuwe, nog hoogwaardigere materialen, het toepassen van nieuwe concepten en een eindeloze lijst met opties is er voor de koper een enorm scala aan mogelijkheden beschikbaar om de nieuwe Fendt caravan helemaal naar eigen wens samen te stellen.

kampeerzaken.nlOok heeft Fendt de stahoogte vergroot, en zorgt de nieuwe achterzijde voor 90 mm meer effectieve lengte, die tot uiting komt in een langere zitting in de rondzit achterin, en bij de TK uitvoeringen in bredere stapelbedden.

Nog een promofilmpje van de nieuwe Fendt Saphir: https://www.youtube.com/watch?v=8lEwomEsJ7k

Like dit artikel
Tweet dit artikel