FietsRAI Amsterdam opent fietsseizoen

kampeerzaken.nlDe FietsRAI 2006 vormt, van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 maart, de opening van het fietsseizoen. Vier dagen lang biedt Amsterdam RAI onderdak aan een zeer compleet aanbod van fietsen, fietsaccessoires en fietskleding.
Dit jaar wordt echter ook aandacht besteed aan skates, skeelers, scooters, fietsrecreatie en fietstochten.

 De vernieuwde FietsRAI start op dezelfde dag als de Huishoudbeurs 2006, die van 18 tot en met 26 maart wordt gehouden. Voor de bezoekers van de FietsRAI betekent dat een leuk extraatje. Zij kunnen naast de FietsRAI ook gratis de Huishoudbeurs bezoeken. Andersom kunnen de bezoekers die de eerste dagen van de Huishoudbeurs naar Amsterdam komen de FietsRAI bezoeken. Openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.
Een bezoek aan de FietsRAI 2006 is op zichzelf al een dagje uit. De liefhebber van de wielrensport kan terecht in het Wieler Café en hier onder het genot van een hapje en een drankje genieten van alles wat wielrennen leuk maakt. Een signeersessie door profwielrenners bijvoorbeeld, een tentoonstelling van historische foto’s en materialen en een live verslag van de wielerklassieker Milaan-San Remo op zaterdag 18 maart.
kampeerzaken.nlGezondheid en bewegen komt helemaal tot zijn recht op het Gezond & Fitplein. Hier is een spinning corner, de Nederlandse Hartstichting verstrekt interessante informatie en er komen diverse bewegingsvormen (als wandelen en Nordic Walking) aan bod.
Voor de kinderen is er een overzicht van alle kinderfietsen die er op dit moment in Nederland te koop zijn.
De actieve vakantieganger kan zijn hart ophalen in de Vakantiestraat. Hier staan recreatie en bewegen in Nederland en Europa centraal met als uitgangspunt de fiets. Op het Fietsparcours kan een groot aantal fietsen worden getest. Verder zijn er exposities, is er een Kind- en Fietsprogramma en een ‘Pimp my Bike’-corner met verschillende spektakelstukken.
Product Manager Sander Nieuwenhuizen van Amsterdam RAI: “Fietsen is voor veel mensen lekker actief zijn in de buitenlucht. Daarom is er ook veel aandacht voor recreatie in de bredere zin des woords, zoals fietsvakanties, skaten, skeeleren en fitness.”
Meer informatie over FietsRAI 2006 is te vinden op www.fietsrai.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel