Fietsrouteplanner bestrijkt nu heel Nederland

kampeerzaken.nlVanaf heden bestrijkt de recreatieve fietsrouteplanner heel Nederland, sinds kort zijn echt alle in Nederland beschikbare knooppunten en LF-routes toegevoegd.

 

Met de digitale routeplanner kunt u geheel naar eigen wens een toeristische fietsroute plannen, met keus uit meer dan 25.000 kilometer aan fietsroutes en meer dan 6000 knooppunten.


 

U kunt in de recreatieve fietsrouteplanner elk gewenst start- en eindpunt ingeven. Daarbij heeft u niet alleen de keus uit adressen of plaatsnamen, maar ook uit bezienswaardigheden of andere plekken, zoals hotels of campings. De planner berekent de route over fietsvriendelijke wegen vanaf het dichtstbijzijnde fietsknooppunt. 

 

Uiteraard kunt u kiezen welke bezienswaardigheden u langs de route wilt zien of bezoeken, bovendien is de fietsrouteplanner voorzien van gegevens en vaartijden van de fiets- en voetveren in Nederland. Zelfs de bankjes langs de weg zijn in de routeplanner opgenomen. De route is uit te printen, of als GPS-route te downloaden.

 

De recreatieve fietsrouteplanner is ontwikkeld door de Fietsersbond, het Landelijk Fietsplatform en het NBTC (Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen) en combineert de expertise van deze drie organisaties.

Like dit artikel
Tweet dit artikel