Gigi Ravelli nieuw gezicht in ‘Campinglife’ op RTL 4

CampinglifeHILVERSUM – Actrice en presentatrice Gigi Ravelli is het nieuwe gezicht van ‘Campinglife’.

Vanaf dit najaar is zij naast Sander Janson te zien in het dertiende seizoen van het populaire reisprogramma.

Campinglife reist ook deze reeks weer door Europa op zoek naar wat een vakantie op de camping geslaagd maakt. Wat is er te doen en te zien op en rond de campings? Waar kan je het beste shoppen en welke culinaire specialiteiten uit de streek mag je beslist niet missen? Gigi en Sander gaan op reis in Luxemburg, Kroatië, Italië, Spanje en Frankrijk.

Dit seizoen spelen de kinderen een hoofdrol, want een vakantie is pas geslaagd als de kinderen het leuk hebben. Gigi gaat met de kinderen van een gezin op de camping op culinair avontuur. Ondertussen kunnen de ouders lekker in de hangmat een boekje lezen, samen een museum bezoeken of lekker van de zon genieten. Gigi neemt de kinderen mee naar de plaatselijke citroenkweker om citroenen te plukken, de geitenkaasboer waar ze een geitje melken of de worstenmaker waar ze allemaal verschillende plakjes worst mogen proeven. Allemaal ingrediënten voor het avondeten later op de camping. Aan het einde van de dag verrassen de kinderen hun ouders met een lekker lokaal gerecht of snack.

Sander struint ’s ochtends de camping af op zoek naar een leuke familie die een activiteit op de planning heeft staan. Vervolgens gaat hij mee surfen, paragliden, fietsen of kanoën. De middag brengt Sander met een local door: iemand die al jaren in de streek woont of een campinggast die de streek op zijn duimpje kent. Sander bezoekt samen met hem of haar een schattige dorpje, de plaatselijke brocantemarkt, geniet van een prachtig uitzicht en bezoekt een bijzonder winkeltje of mooi gebouw.

Campinglife 2Gigi Ravelli maakt in 2007 haar acteerdebuut bij de populairste soap van Nederland: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ waarin zij nog steeds te zien is. Hiernaast is Gigi ook presentatrice en onderneemster. Samen met haar collega Marly van der Velden runt zij hun sieradenlijn ‘Kuise Meisjes’ en kledinglijn ‘Label13’. Verder deed zij mee aan ‘Dancing With The Stars’ en speelde ze onder meer een gastrol in ‘De TV Kantine’ en de film ‘App’. Ook schitterde Gigi dit jaar op het witte doek in de speelfilm ‘Verliefd op Ibiza’.

Uitzending
Vanaf zaterdag 23 november is Campinglife wekelijks tussen 18.55 en 19.30 uur te zien bij RTL 4.

 

Bron: RTL

Like dit artikel
Tweet dit artikel