Goedkoper internetten op je mobiel in het buitenland

kampeerzaken.nlDrie maanden geleden verlaagde Vodafone haar tarief voor bellen in het buitenland. Dat is handig voor mensen die de komende tijd op wintersport gaan of naar de winterzon vertrekken. Voor Vodafone klanten die dat niet genoeg vinden en op hun vakantieadres hun blog willen bijwerken of die aan de thuisblijvers foto’s willen mailen is er nu ook goed nieuws.

Nog niet zo lang geleden was het een dure grap om op je mobieltje online te gaan. Met de introductie van Zorgeloos Internet Blox kwam daar verandering in. Voor € 9,50 per maand kunnen Vodafone klanten in Nederland een maand lang internetten op hun mobiele telefoon.
 

Sinds begin oktober biedt deze Blox ook goedkoper mobiel internet in het buitenland. Klanten met een Zorgeloos Internet BloX betalen in het buitenland geen € 0,59 maar € 0,15 per 20 kb. De nieuwe tarieven zijn geldig op alle 42 Vodafone Passport netwerken.

Data Calculator: inzicht in het dataverbruik
Om de kosten van dataverbruik inzichtelijker te maken voor klanten, heeft Vodafone een handig online hulpmiddel ontwikkeld. Op de Data Calculator kan het aantal te bezoeken websites, te versturen e-mails, te downloaden foto’s of bijvoorbeeld ringtones worden aangeven. De Data Calculator vertaalt dit automatisch naar aantal MB’s dat hierbij wordt verbruikt, waardoor de klant veel beter kan inschatten hoeveel dataverkeer er nodig is en wat de kosten hiervoor zijn.

Zorgeloos Internet Blox aanzetten is eenvoudig: één telefoontje naar de Klantenservice of via www.vodafone.nl.

kampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel