Holtkamper Koopdagen op 12 en 13 april

kampeerzaken.nlHoltkamper neemt, zoals eerder vermeld, niet deel aan de ANWB Kampeerdagen 2008. Daarentegen houdt Holtkamper komend weekend een beurs in eigen huis, de „Holtkamper Koopdagen 2008”. Als u nog deze zomer nog met een nieuwe Holtkamper op vakantie wilt zou dit wel eens de laatste gelegenheid kunnen zijn om deze nog voor uw vakantie geleverd te krijgen, want het gaat Holtkamper voor de wind.
 
kampeerzaken.nlHoltkamper toont tijdens haar Koopdagen ook nog de nodige innovaties. Eén daarvan is de Holtkamper Spacer in Xpedition uitvoering. De tent van de Xpedition is vergelijkbaar met de bekende Spacer en wordt in een avontuurlijke okerkleur geleverd, veelvuldig gebruik van geanodiseerd aluminium maken de wagen stoerder en laten het oker van de tent en accessoires nog beter tot hun recht komen. Toegevoegd zijn een aantal accenten van traanplaat, wat in de lijn ligt van de Cocoon en Astro modellen. Ook zijn enkele aluminium lijsten verbreed.
Maar de grootste wijziging betreft het onderstel van de wagen, enkele technische details:
– Aluminium velgen met Michelin banden.
– Standaard schokbrekers, ideaal in een wat „hobbeliger” terrein, en nodig voor de 100km/h TÜV goedkeuring.
– Waterdichte lagers (handig voor het doorkruisen van rivieren en beken, maar onderhoudsarm, voor de hele levensduur gesmeerd, en beschermt tegen vuil en water.

– Koelribben op de remmen voor een optimale warmteafvoer en dus een beter remgedrag bij langdurig gebruik.
Verder toont Holtkamper diverse samenstellingen van de inmiddels bekende Multi-Talent-Trailer, is er een volle Outlet Store en is er catering en vermaak voor de kinderen aanwezig.
Meer info op www.holtkamper.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel