Holtkamper Ultimate Off Road ISCS

kampeerzaken.nlOmdat een offroad tenttrailer op allerlei wegen en terreinsoorten wordt gebruikt krijgt deze het vaak zwaar te verduren. Dat geldt natuurlijk ook voor de bagage, die hobbelt immers vrolijk mee. Holtkamper heeft daarom het Ultimate Off Road ISCS ontwikkeld, een onafhankelijke vering voor beide wielen waarmee het weggedrag aanzienlijk wordt verbeterd.

 

Het Off Road ISCS is zodanig uitgekiend dat het zich zowel op de weg als in het terrein prima thuis voelt. Daarvoor is het voorzien van zware spiraalveren, schokdempers en een speciaal geconstrueerd heavy duty offroad chassis met vele dwarsverbindingen om torderen tegen te gaan.


 

De onafhankelijke vering zorgt niet alleen voor een nog grotere vrijheid in het terrein, de sterke spiraalveren vangen ook de zwaarste schokken en trillingen op en zorgen zo voor een veel lagere schok-overbrenging op de rest van de constructie en bagage.

 

kampeerzaken.nlBij normaal ‘on road’ biedt het ISCS systeem ook meer gemak: de trailer ligt dankzij de onafhankelijke vering en spiraalveren stabieler op de weg en zorgt voor een optimaal en continue contact met het asfalt, ook bij kuilen, slechte wegen of plotselinge manouvres. Zowel in beladen als in onbeladen (of licht beladen) toestand gedraagt de trailer zich vrijwel identiek; de ISCS constructie vangt automatisch de verschillen op.

 

De Holtkamper Ultimate Off Road ISCS zal vanaf 2011 leverbaar zijn voor de Cocoon en heeft een introductie-meerprijs van € 2.395,- t.o.v. een standaard Holtkamper Cocoon.

Like dit artikel
Tweet dit artikel