Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt eerste grote Nederlandse kampeerevenement na coronapandemie

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Woensdag gaat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van start

Volgende week verrijst in Utrecht de grootste camping van Nederland. Van 6 tot en met 10 oktober kunnen de ruim vier miljoen Nederlandse kampeerliefhebbers dan terecht op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Deze populaire beurs is het eerste grote Nederlandse kampeerevenement sinds het uitbreken van de coronapandemie. Kamperen is door die coronapandemie veel populairder geworden. De ANWB schat dat er door de coronapandemie dit jaar een miljoen kampeerders bij zijn gekomen.

Nog populairder geworden

Rachel Jankowsky van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: “Kamperen wás al razend populair, ook doordat het een van de meest duurzame manieren is om vakantie te vieren, vergeleken met cruise- en vliegvakanties. Maar veel mensen vonden kamperen de afgelopen anderhalf jaar de enige manier om veilig vakantie te kunnen vieren. En, het is ook gewoon leuk toch? Gaan en staan waar je wilt, slapen in je eigen bed en zelf bepalen hoe laat je wilt eten in plaats van aanschuiven achterin de rij voor het ontbijtbuffet: dát is de charme van kamperen.”

De nieuwste kampeermiddelen en snufjes

Zoals vanouds kunnen de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kennis maken met de nieuwste kampeermiddelen en kampeersnufjes. Een groot aantal merken maakt van de gelegenheid gebruik om op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs hun primeurs en noviteiten te presenteren. Verder zijn er een groot aantal campings op de beurs vertegenwoordigd. Ook kun je er fietsen en e-bikes bekijken én proberen. Daarnaast is er een uitgebreid theater- en workshopprogramma. Daar kunnen de bezoekers hun kampeerskills upgraden en genieten van de nieuwste kampeertrends.

Voor alle kampeerders

De exposanten van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bestrijken samen het kamperen in de volle breedte. Of het nu gaat om een praktische, sportieve vouwwagen, tenttrailer of minicaravan, een handige buscamper of luxe camper, een ruime caravans, een basic tent of een stoere daktenten, je kunt het allemaal zien in Utrecht. Daarbij maakt het niet uit of dat je nog moet beginnen met kamperen of dat je een doorgewinterde kampeerder. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is gewoon hét startpunt voor jouw volgende kampeeravontuur.

Van 6 tot en met 10 oktober

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 6 tot en met zondag 10 oktober in de Jaarbeurs. Openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel