Regionale kampeerbeurzen

kampeerzaken.nlNa de Caravana, die ondanks de locatie vanwege de grootte toch echt als landelijke beurs kan worden beschouwd, is het nu de beurt aan een aantal regionale beurzen.

 

Begin februari gaat de eerste regionale beurzen van start, namelijk Kampeer Totaal in Venray. 


 

Kampeer Totaal

Kampeer Totaal is een consumentenbeurs waar kampeerliefhebbers zich kunnen oriënteren op een nieuwe of jong gebruikte (sta)caravan, camper, vouwwagen of tent, een camping kunnen selecteren en de benodigde accessoires aan kunnen schaffen. Niet alleen om de voorpret compleet te maken maar ook om goed voorbereid op vakantie te gaan. Drie weken later is er overigens ook een Kampeer Totaal in Hardenberg, en de hier onder genoemde Caravan & Camper Beurs in Gorinchem.

Caravan & Camper Beurs

Vanwege de grote vraag vanuit de branche wordt er in 2012 ook een kampeerbeurs georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem, met de naam Caravan & Camper Beurs Gorinchem.

Dealers en importeurs van diverse merken tonen hier nieuwe tour- en stacaravans en campers. Uiteraard zijn er ook stands aanwezig met campings, bijbehorende accessoires en (technische) onderdelen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel