Kampeerbelevenis Zuid-Holland op 8 en 9 maart 2014

Opus Camper

Campolife, organisator van Kampeerbelevenis Zuid-Holland, heeft de Opus Camper in de collectie

HEINENOORD – Op zaterdag 8 en zondag 9 maart 2014 vindt Kampeerbelevenis Zuid-Holland plaats bij Campolife in Heinenoord. Het is de tweede editie van dit kampeerevenement.

Houd je van kamperen in het groen, op een veldje in alle rust? Is luxueus kamperen op een ‘glamping’, waar glamour en kamperen samengaan het helemaal? Of zoek je juist een actieve camping voor het hele gezin? Tijdens Kampeerbelevenis Zuid-Holland 2014 kun je het volgens de organisator van de beurs allemaal gaan zien.

Nieuwste kampeersnufjes

Op het terrein van Campolife in Heinenoord zijn duizenden vierkante meters ingericht met de nieuwste kampeerartikelen die van het kamperen een échte beleving kunnen maken. Maar ook een breed aanbod caravans, tenten, vouwwagens en campers van bekende merken.

Met de camper door Hongarije

Zoek je specifieke reisinformatie? Dan kun je terecht bij de presentatie van Cagrom over reizen met de camper door Hongarije en Roemenië, maar ook bij de presentatie van Frankrijk in Beeld, NRCV Kampeerreizen of Campinggids.com. Verder is er een demonstratie van de satelietantenne van Selfsat. Er zijn lekkernijen in de stand van Sardinie-Info.nl, terwijl de romantische buscamper van Volkswagen te zien is in de stand van Camper Experience.

Anti-slingersysteem

Op het programma van Kampeerbelevenis Zuid-Holland staan verschillende demonstraties. Je kunt bijvoorbeeld het anti-slingersysteem van AL-KO zelf uitproberen of kleur bekennen in de standruimte van de nieuwe Dethleffs c’go. In de KCK Kluscaravan van de ANWB kun je terecht voor advies over verschillende klussen in en aan de caravan.

Beste beleving

Altijd al eens jurylid willen zijn? Tijdens Kampeerbelevenis Zuid-Holland kun je je stem uitbrengen op de kraam met de beste beleving. De Belgische Ardennen-camping Hohenbusch organiseert een regioruilactie. Bij Comfortcamping De Blekkenhorst uit Overijssel maak je kans op een week gratis kamperen. Twee overnachtingen winnen kun je in de stand van de Brabantse camping Ut Paradéske. Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen. Voor hen is een kinderspeelplein ingericht en Camping Pukkemukhoeve organiseert een kleurplaatwedstrijd voor de kinderen.

Openingstijden: zaterdag 8 en zondag 9 maart 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Campolife Heinenoord, Langeweg 1a (Bedrijventerrein Heinenoord)
Entree, parkeren en gebruik van pendelbus gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel