Komend weekend Kampeerbelevenis Noord-Holland in Heerhugowaard

Kampeerbelevenis Noord-Holland

Kampeerbelevenis Noord-Holland is verhuisd naar Heerhugowaard

HEERHUGOWAARD – Op 15 en 16 maart 2014 maken tientallen exposanten hun opwachting tijdens Kampeerbelevenis Noord-Holland in Heerhugowaard. Je vindt er alles om goed voorbereid op vakantie te gaan. 

Verheug je je op je volgende vakantie, of ben je al druk bezig met voorbereiden, maar kun je wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Kom dan naar Kampeerbelevenis Noord-Holland en wie weet, vind je aankomend weekend wel de plek voor je volgende vakantie; kom je oog in oog te staan met je droomcaravan, of ontmoet je het kampeerbedrijf waar je voortaan je camper laat onderhouden. De exposanten proberen er komend weekend een leuke en interessante ontmoeting van te maken. Je mag komen kijken, ruiken en proeven. Wat kun je aankomend weekend precies verwachten?

Campings in binnen- en buitenland

Je kunt kennismaken met campings uit Nederland, maar ook campings uit Spanje, Frankrijk, België, Duitsland en verder. Er zijn Nederlandse vakantieparken vertegenwoordigd, maar ook heeft Kampeerbelevenis Noord-Holland vakantieparken van over de grens weten aan te trekken. Er staan caravans, campers, stacaravans en chalets klaar om te bezichtigen, maar ook zijn er (dak-) tenten, voortenten en luifels opgezet om te proberen. Ten slotte zou Kampeerbelevenis geen complete belevenis zijn, zonder caravan- en camperaccessoires die het kamperen nog comfortabeler, luxer en gemakkelijker voor je maken.

De actuele deelnemerslijst vind je op  www.kampeerbelevenis.nl. Via Twitter @KBLtweets maakt Kampeerbelevenis Noord-Holland dagelijks de nieuwe inschrijvingen bekend.

Nieuwe locatie Kampeerbelevenis Noord-Holland

Kampeerbelevenis Noord-Holland vindt niet meer plaats in Zwaag, maar op de Caravanboulevard in Heerhugowaard aan de Pascalstraat op industrieterrein De Zandhorst in Heerhugowaard.

Like dit artikel
Tweet dit artikel