Kampeerclub NTKC op zoek naar nieuwe leden

NTKC Kampeerterrein

De NTKC is op zoek maar meer leden in het zuiden van het land

UTRECHT – De Kampeerclub NTKC is op zoek naar nieuwe leden, en dan met name in het zuiden van het land.

De kampeerclub, met ongeveer 9000 leden en 20 kampeerterreinen, heeft in Zuid-Nederland namelijk te weinig leden. Uiteraard is dat een reden om een actie te starten om meer leden te werven.

NTKC-leden kunnen in het kader van deze actie nu anderen uitnodigen om voor 1,50 Euro te overnachten op één van de NTKC-terreinen in de provicies Noord-Brabant en Limburg. Dit geldt voor overnachjtingen in de maanden september en oktober 2014.

Tentkampeerders kunnen desgewenst ook proefkamperen op alle NTKC-terreinen, voor meer informatie kan er een bezoekje aan www.kampeerclub.nl worden gebracht. Kampeerders die mee willen doen met de actie in Zuid-Nederland kunnen zich melden bij promo@kampeerclub.nl Via dit adres is ook een versneld NTKC-lidmaatschap mogelijk, je kunt dan met je tent terecht te op de 20 NTKC kampeerterreinen in Nederland.

Om meer naamsbekendheid te krijgen neemt de NTKC ook deel aan de Go Green beurzen. De NTKC is op 21 september in Groningen, 22 en 23 november in Nijmegen en op 13 en 14 december aanwezig op de Go Green beurs in Amstelveen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel