Goedkoper kamperen in de Achterhoek

kampeerzaken.nlBezitters van een Camping Card Achterhoek (CCA) kunnen vanaf morgen weer tegen een gereduceerd tarief kamperen op de 20 Achterhoekse campings van het samenwerkingsverband Kamperen in de Achterhoek.

 

Het aanbod aan campings in de Achterhoek waaruit gekozen kan worden is heel divers; van kleine rustige campings tot grote campings met veel faciliteiten.


 

Camping Card Achterhoek

De Camping Card Achterhoek (CCA) is geldig tot 1 juli en na 1 september op de aangesloten kampeerterreinen en kan men eenvoudig en  gratis downloaden via de website www.kamperenindeachterhoek.nl.

 

In de afgelopen jaren maakten duizenden kampeerders gebruik van deze gratis campingcard om tegen een gereduceerd tarief te kamperen. Het tarief is per camping verschillend en is afhankelijk van de voorzieningen en faciliteiten op de betreffende camping, het varieert van 11, 13 of 15 euro. Alle tarieven die de campings hanteren alsmede de voorwaarden van de CCA zijn terug te vinden op bovenstaande website.

Uitstapjes in de Achterhoek

In het naseizoen is er nog volop te doen en te beleven in de Achterhoek. Zo is het heerlijk om er per fiets of te voet op uit trekken om het gebied te verkennen, maar daarnaast is er nog van alles te zien en te doen. Zo is er in Zutphen in september het bekende Chocoladefestival en in oktober de Nationale Bokbierdag, ook zijn er bloemencorso’s alsmede open dagen bij diverse tuinen en wijngaarden.

Gratis brochure

Er is ook een gratis brochure Kamperen in de Achterhoek. die kunt u bestellen via www.kamperenindeachterhoek.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel