Karsten Nieuwjaars wandeltocht 2008

kampeerzaken.nlKarsten Tenten & Outdoor, de kampeer- en wandelspecialist van Noord-Holland, organiseert voor de vierde keer de Karsten Nieuwjaarswandeltocht. Op 12 januari 2008 kunt u ’s morgens bij Karsten Tenten & Outdoor wandelend het nieuwe jaar inluiden. Trek alleen of samen met vrienden en kennissen de stoute schoenen aan en begin het jaar sportief! Deze wandeling leidt u door het prachtige West Friese landschap en begint en eindigt bij de winkel van Karsten Tenten & Outdoor aan de Factorij 9 te Zwaag.
 
U kunt tussen 08:30 en 12:00 uur van start gaan. Gezien de grote interesse voor de wandeling in de voorgaande jaren organiseert Karsten Tenten & Outdoor deze wandeltocht voor de vierde keer.
U komt onderweg langs verschillende verfrissingsposten en toiletten, bij terugkomst in Zwaag wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van heerlijke winterse versnaperingen.
De lengte van de tocht kunt u zelf bepalen door te kiezen uit een tocht van 7,5 km., 15 km. of 20 km.. Uiteraard is de Karsten Nieuwjaarswandeltocht een goede training voor de Egmond Wandel Marathon 2008 die zaterdag 26 en zondag 27 januari plaats vindt.
Inschrijven
Iedereen mag deelnemen aan de wandeltocht. De drie afstanden geven zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid om de route uit te lopen. Ook zijn de routes zeer geschikt voor wandelaars met Nordic Walking stokken. U kunt zicht telefonisch aanmelden voor de Nieuwjaarswandeltocht via: 0229-237199 of een e-mail sturen aan: info@karstententen.nl. De kosten zijn € 3,- per persoon, inclusief een herinnering voor het uitlopen van de tocht.
Meer info op www.karstententen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel