Kerst – en eindejaarsshows

kaarsenZOETERMEER – Nu de zon de regen van de afgelopen dagen heeft verdreven en de temperatuur ver boven het gemiddelde ligt, zou je al bijna in de vakantiestemming komen. En dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk om de komende dagen eens ons licht op te steken bij één van de vele kampeerzaken die een gezellige, sfeervolle kerst- en/of eindejaarsshow houden.

Naast de glühwein, oliebollen en andere lekkernijen zijn er vaak ook de nodige voordeeltjes te behalen. De meldingen van de shows druppelen nog binnen, een eerste selectie staat hieronder.

Kerst-eindejaarsshow bij het Noorder Caravan Centrum te Marum

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt je van 20 t/m 30 december
de kerst-eindejaarsshow bekijken bij Noorder Caravan Centrum. Je kunt op je
gemak een rondje lopen en een kijkje nemen bij de vele nieuwe en gebruikte
caravans, ook tijdens tweede kerstdag. In deze dagen krijg je mooie
aanbiedingen op een groot aanbod caravans (Hobby – Fendt – Dethleffs),
voortenten en diverse shopartikelen.

Eindejaarsshow Meerbeek Caravans & Campers, Doetinchem

Meerbeek Caravans & Campers is geopend tijdens de feestdagen, met een gezellige Eindejaarsshow. Vrijwel alle nieuwe modellen caravans van Adria, Burstner, LMC, Sprite & Swift 2015 staan in de showroom. Ook zijn er demonstraties krijgen van movers, schotelantennes, & fietsendragers, etc.

Tijdens de Kerst en Oud & Nieuwjaarshow zijn een aantal nieuwe modellen extra scherp geprijsd, dit betreft modellen van bijna alle populaire caravanmerken, de aangeboden modellen zijn veelal met voortent / Thule luifel, caravan volautomaat mover met Lithium batterij, etc. Bij de kampeerauto’s zijn diverse speciale Limited Edition modellen 2015 beschikbaar. Alle info over de acties en openingstijden staat op www.meerbeek.nl.

Eindejaarsshow Caravancentrum Makkum rondom dealerschap Tabbert

De traditionele eindejaarshow bij Caravancentrum Makkum staat dit jaar
volledig in het teken van het nieuwe Tabbert dealerschap. In de warme en
gezellig aangeklede showroom in het pittoreske Friese Makkum kan de
caravanliefhebber veel moois bekijken van dit topmerk onder de caravans, dat mede met
de nieuwe Rossini een heel andere weg heeft ingeslagen. Daarnaast heeft Caravancentrum Makkum ook de populaire Sprite en Weinsberg caravanmodellen in de showroom staan, en zullen de warme chocomel en iets lekkers een bezoekje zeker veraangenamen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel