Kerstshow bij Campercasa Camperverhuur

kampeerzaken.nlCampercasa Camperverhuur in Heerhugowaard houdt op Tweede Kerstdag een kersthow van 10.00 tot 17.00 uur. Campercasa is reeds een paar jaar actief, maar afgelopen jaar heeft men het assortiment flink uitgebreid en dit wil men u graag laten zien.

 

Campercasa is namelijk sinds kort dealer van Challenger campers. Dit Franse merk bouwt een complete lijn kampeerauto’s, van compacte buscamper tot integraal camper, op basis van zowel Ford als Fiat onderstellen.


 

Nieuw bij de 2009 modellen van Challenger is de Mageo lijn, een serie halfintegraal campers met een 2-tal panoramadaken met spots boven de cabine en zithoek. Dit geeft de camper een bijzonder lichte en ruime indruk.

 

Op de kerstshow van Campercasa is o.a. de Mageo S aanwezig, de meest compacte telg uit de Mageo familie. Deze camper is bijzonder praktisch door het in hoogte verstelbare bed en daaronder een ruime garage met deuren aan beide kanten.De totale lengte van maar 5,99 m maakt de Mageo S Ideaal voor op veerboten.

 

Ook nieuw bij Challenger is de Genesis 44 halfintegraal. Deze beschikt over 2 aparte riante bedden van 83 x 206cm, welke ook om te bouwen zijn tot een King-size bed van 206x215cm. Deze bedden hebben een bijzonder makkelijke instap en een scheidingswand scheidt de slaapruimte af.

Like dit artikel
Tweet dit artikel