Koopzondagen & kerstacties

Kom tijdens de donkere dagen in de vakantiestemming bij de kampeerzaken

Kom tijdens de donkere dagen in de vakantiestemming bij de kampeerzaken

ZOETERMEER – In de donkere dagen voor Kerst kan het best wel eens een leuke afwisseling zijn om een bezoekje aan een kampeerbedrijf te brengen. Dan kom je toch weer even een beetje in de vakantiestemming, en wie weet biedt dat ook de nodige inspiratie om eens na te gaan denken over de komende zomervakantie.

Er zijn daarom ook diverse kampeerzaken die een koopzondag houden of de nodige speciale acties hebben lopen.

 

Linberg, Molenschot
Bij Linberg in Molenschot (gemeente Gilze-Rijen) wordt 14 december een koopzondag gehouden. Deze staat geheel in het teken van wintersport en winterkamperen. Met de caravans van nu kun je immers prima op wintersport gaan. Linberg is dealer van Hobby en Knaus, beide merken hebben caravans met een goede isolatie om de kou buiten de deur te houden. Wel is een goede voorbereiding nodig voordat je met de caravan richting de wintersportbestemming vertrekt. Bij Linberg kunnen ze je precies vertellen wat er allemaal nodig is. Uiteraard heeft deze kampeer- en wintersportspecialist ook alle benodigde accessoires te koop. Voor alle aankopen en advies is Linberg zondag 14 december geopend van 10-17 uur.

Caravan Centrum Meerkerk, Meerkerk
Caravan Centrum Meerkerk is geopend tijdens de feestdagen, tijdens de Eindejaarsshow profiteer je van grote kortingen op occasions. Ook staan alle nieuwe modellen caravans van Adria, Fendt en Knaus in de showroom en zijn er demonstraties krijgen van movers, schotelantennes, airco’s, fietsendragers en nog veel meer. In de winterperiode is er een speciale actie op een Bovag Onderhoudsbeurt voor de caravan. Deze kost dan geen € 225,- maar 195,-. Bovendien krijgt men dan 10% korting op het monteren van nieuwe banden, mits deze nodig zijn.

Karsten Travelstore, Zwaag
Bij Karsten zijn er momenteel verschillende acties. Niet alleen is er een uitverkoop van de oude collectie wandelschoenen waar kortingen van 25 tot 50% op worden gegeven, van 20 december 2014 t/m 31 januari 2015 is er ook een voortentenshow. Dan presenteert Karsten de nieuwste modellen voor 2015, daarnaast is er ook een aantrekkelijke actie, namelijk een gratis tenttapijt bij aankoop van een voortent. Ook zijn de showmodellen nu extra aantrekkelijk geprijsd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel