LMC Innovan is Caravan van het Jaar

kampeerzaken.nlHet kon niet uitblijven, en ook onze eigen bezoekerspeiling deed het al vermoeden: de LMC Innovan caravan wordt morgen uitgeroepen tot ‘Caravan van het jaar 2007’. Volgens de jury rijdt de caravan door de toegepaste luchtvering als ‘een vliegend tapijt’. Daarnaast zijn er nog allerlei andere mooie snufjes in aanwezig.
Het nieuws wordt bekendgemaakt tijdens de opening van de Caravana in Leeuwarden. Op ‘Dè Kampeerbeurs van het Noorden’, die van 25 tot en met 30 januari in het WTC-Expo complex aan Heliconweg wordt gehouden, is uiteraard een speciaal podium ingericht voor de winnaar.
 Behalve een uitstekend rijgedrag biedt de luchtvering van de LMC Innovan ook de mogelijkheid om de wagenhoogte te laten variëren. De LMC Innovan kan ‘een stukje door de knieën’ waardoor het instappen een stuk gemakkelijker is. De gestroomlijnde LMC Innovan zit vol met nog meer innovatieve vondsten, waardoor de LMC Innovan zeer terecht de titel ‘Caravan van het Jaar 2007′ heeft gekregen.
Eervolle vermeldingen zijn er voor de originele Dethleffs Campy en de eveneens innovatieve Biod Cruiser.
We zijn benieuwd of er volgend jaar weer zo’n innoverende winnaar kan worden aangewezen. In eerdere edities van deze verkiezing ging de titel naar: 2006 Adria Action
2005 Avento Grand Tourismo
2004 Chateau Cantara
2003 Tabbert Da Vinci
2002 T@B
2001 Dethleffs Aero Tourist
2000 Eriba Future
1999 Hobby
1998 Bürstner
1997 Beyerland Silver Sport
1996 Knaus Sport & Fun

Like dit artikel
Tweet dit artikel