Martens Caravans is verhuisd naar nieuw pand

kampeerzaken.nlMartens Caravans bouwde al vanaf de jaren vijftig onder eigen naam toercaravans aan de Voorsterweg te Brummen. De toenmalige Martens senior werd opgevolgd door zijn zoon en diens vrouw. En nu is ook de derde generatie van de familie (zoon en dochter) in dit authentieke familiebedrijf werkzaam.

 

De bouw van caravans werd al lang geleden gestaakt, en tegenwoordig is Martens niet alleen dealer van Eriba/Hymer, Carado en Sprite caravans maar ook importeur van de Scandinavische Polar en Solifer caravans.


 

kampeerzaken.nlDoor deze activiteiten groeide het bedrijf aan de Voorsterweg langzamerhand uit zijn jasje. Daarom werd in 2005 de werkplaats verhuisd naar het Brummense industrieterrein Rhienderen Noord. In augustus 2005 werd daar het nieuwe Technocentrum van Martens in gebruik genomen, met een ruime werkplaats (1250 m² binnenoppervlakte en een buitenterrein van 3300 m²) met remmentestbank, diverse hefbruggen en alle denkbare apparatuur voor alle mogelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

 

Najaar 2009 kwam het pand naast aan het Technocentrum beschikbaar, een uitgelezen gelegenheid om ook de showroom van Martens Caravans te verhuizen. Nadat er de afgelopen maanden met man en macht is gewerkt om deze hal te transformeren tot de nieuwe showroom is het nu zover: met ingang van 16 februari is de nieuwe showroom van Martens, met een oppervlakte van 2580m², geopend.

 

kampeerzaken.nlIn de overdekte showroom staan zowel nieuwe als gebruikte caravans en campers alsmede een ruime onderdelen- en accessoireshop, en een aantal voortenten en luifels van o.a. Isabella en Bax.

 

U vindt Martens Caravans voortaan aan de Mercuriusweg 32, 6971 GV Brummen, het telefoonnummer (0575 – 561486) is ongewijzigd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel