Naar de Noordkaap met Avontuurlijke Roadtrips

AVan 13 juli tot 3 augustus organiseert Avontuurlijke Roadtrips de jaarlijkse Scandinavië Expeditie. 

Een bijzondere tocht waarbij binnen drie weken meer dan 8500 kilometer afgelegd wordt door Oost-Europa, Rusland en Scandinavië. En waarbij je geld inzamelt voor het goede doel.

Samen met de andere teams ontdek de prachtige natuur in de verschillende landen, ontmoet je de lokale bevolking en kampeer je op bijzondere plekken. Het doel is om samen de finish te halen en weer heelhuids in Nederland terug te komen. Samen sleutelen, eten koken, verhalen vertellen en liedjes zingen rond het kampvuur zijn de ingrediënten die deze tocht tot een onvergetelijke ervaring maken. In Bremen (Duitsland) is de finish en wordt er een feestje gehouden op een lokale camping waar de tocht wordt afgesloten met een barbecue en een borrel.

scandinavie_uitzichtIedereen in het bezit is van een rijbewijs kan meedoen, met wat voor wagen dan ook. Voor € 30,- extra per team steun je Trees for All, deze stichting plant bomen in de Filippijnen om de uitlaatgassen van de roadtrips te compenseren, zodat je milieu-neutraal rijdt.

Aangestoken door het reisvirus in een combinatie van goede doelen steunen, zijn de Avontuurlijke Roadtrips Scandinavië Expeditie en Highland Trail ontstaan. Beide reizen zorgen voor een onvergetelijk avontuur met kamperen, samenwerking, prachtige uitzichten en vele kilometers.

Meer informatie: www.avontuurlijkeroadtrips.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel