It Dreamlân biedt dromers een droomplek

it_dreamlânNatuurkampeerterrein it Dreamlân heeft iets met dromen. En met dromers.

En vooral ook met mensen die het lef hebben om hun droom waar te maken. Daarom bieden ze dromers een droomplek voor een week om eindelijk eens rustig aan hun droom te kunnen werken. Net als vorig jaar.

Iedereen heeft dromen. Dromen kunnen klein of groot zijn, ingewikkeld of verrassend in hun eenvoud, enorm bevlogen of juist down to earth. Dromen hebben gemeen dat ze je hart sneller doen kloppen, dat ze raken aan wat jij echt belangrijk vindt in het leven en dat ze niet direct binnen je bereik liggen. Daarom droom je ervan.

Aanlegsteiger 2Maar meestal raken dromen verloren in de waan van de dag. Hoe jammer is het dat we meestal zo weinig tijd vinden om echt met onze droom aan de slag te gaan! Wij zijn ervan overtuigd dat je je droom dichterbij kunt brengen als je de kans krijgt om er eens in rust, stilte en ruimte aan te werken. En dat je enorm in de zogenaamde ‘flow’ kunt komen als je eens flink kan sparren met andere dromers. Dromen delen inspireert! Onze droom is dat meer mensen hun droom werkelijkheid kunnen maken. Deze zomer geeft Natuurkampeerterrein it Dreamlân opnieuw vijf keer twee droomarrangementen weg voor dromers.

Natuurkampeerterrein it Dreamlan ligt direct onder het Nationaal Park Lauwersmeer en op een mooie fietstocht van Werelderfgoed de Waddenzee. Kenmerkend voor dit gebied zijn de wadden, wierden en wouden, die samen één van de meest ongerepte stukken natuur van Nederland vormen. Het zal geen enkel probleem zijn om hier inspiratie op te doen in de omgeving. Inbegrepen het gebruik van alle campingfaciliteiten, waaronder de overdekte kachelplaats met heerlijk uitzicht en loungekussens, om lekker in weg te dromen. Voor mensen die zelf geen tent hebben regelt men een eenvoudige tent om in te slapen met volledige inrichting.

Meer informatie: www.itdreamlan.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel