Nationale Kampeerdag 2023 wordt een feest van buitenleven en samenzijn

Nationale Kampeerdag 2023

Nationale Kampeerdag 2023 wordt een feest van buitenleven en samenzijn

Voor fervente kampeerders en outdoorliefhebbers is er niets opwindender dan de geur van de natuur, het geluid van vogels en het gevoel van vrijheid dat kamperen biedt. En wat is er beter dan dit geluk te delen met anderen? Dat is precies wat de Nationale Kampeerdag 2023 beoogt te doen.

De Nationale Kampeerdag, een initiatief van Obelink Vrijetijdsmarkt, is een evenement dat kampeerders en niet-kampeerders samenbrengt om het plezier van kamperen te ervaren. Het is een dag waarop iedereen wordt uitgedaagd om de kampeerder en buitenmens in zichzelf te ontdekken.

Kamperen mag gevierd worden

“Kamperen is een feest, en dat mag gevierd worden! Wij geloven dat er in iedereen een kampeerder schuilt,” aldus Heleen Beijers, de bedenker van het evenement. Het evenement is laagdrempelig en vol activiteiten. Van badmintontoernooien tot buurten die omgetoverd zijn tot campings, er is voor ieder wat wils. Het gaat erom dat iedereen, zowel ervaren kampeerders als nieuwkomers, de kans krijgt om te ontdekken wat kampeergeluk precies is. En dat kan zo simpel zijn als het opzetten van een tent in je achtertuin, een dagje op de camping staan, of een badmintontoernooi organiseren.

Ook meedoen?

Deelnemen aan de Nationale Kampeerdag 2023 is eenvoudig. Meld je aan op de website van het evenement, plan je kampeeractiviteit en deel je ervaringen op social media met de hashtag #kampeerdag.

Of je nu besluit om een tent op te zetten in je achtertuin, een kampeerfestival te organiseren, of gewoon een dagje op de camping door te brengen, het belangrijkste is dat je plezier hebt en geniet van het buitenleven.

Dus, pak je tent, je slaapzak en vooral je avontuurlijke geest, en doe mee aan de Nationale Kampeerdag 2023. Het belooft een dag vol plezier, samenzijn en kampeergeluk te worden. En wie weet, misschien ontdek je wel de kampeerder in jezelf. Het weerbericht voor zaterdag is in ieder geval prima. 😊

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel