Nederland Kampeert!

kampeerzaken.nlAfwisselende kampeervakanties staan centraal in het nieuwe SBS 6-programma ‘Nederland Kampeert!’, dat vanaf zondag 28 september wekelijks om 16.30 uur te zien is. Nederland Kampeert! laat facetten van kamperen zien die de meeste Nederlandse kampeerders niet kennen: rondtrekken.
Waar het overgrote deel van ons zijn sleurhut ergens in Frankrijk of Italië op een camping neerzet om hem 2 of 3 weken later weer naar Nederland terug te rijden, laat Nederland Kampeert! zien dat het ook heel leuk is om tijdens je kampeervakantie zo nu en dan eens een andere camping op te zoeken.
 
Nederland Kampeert! is een serie van dertien afleveringen, waarin gezinnen tijdens hun inspirerende kampeerreis worden gevolgd. In elke aflevering wordt er met twee families meegereisd, elke aflevering heeft daarnaast ook een verslag van Geert en Jannie, die samen met 18 andere koppels in 30 dagen een ACSI groepsreis door Schotland maken.
Om het spannend en gevarieerd te houden weten de deelnemers vooraf niet wat hen te wachten staat of waar ze naartoe gaan. Eén ding is zeker: de reis is gevarieerd, mooi en spannend.
In het begin staan de families op een camping in Nederland, waar de families zien welk kampeermiddel hun onderdak gaat worden voor de komende vakantie: een tent, een caravan, een camper of een vouwwagen.
Ook ontdekken ze in welk land hun reis begint. De gezinnen krijgen onderweg steeds te horen wat ze gaan doen: een verrassend uitstapje maken in de omgeving, of op weg naar de volgende bestemming.

Like dit artikel
Tweet dit artikel